Ηράκλειο – Οι πρώτες 48 ώρες χωρίς μέτρα (βίντεο)

Τα νέα μέτρα σε διασκέδαση και εστίαση τέθηκαν σε ισχύ – Το πρώτο βράδυ θαμώνες σε μπαρ και κλαμπ του Ηρακλείου, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης διασκέδασαν μέχρι το πρωί

Οι πλήρως εμβολιασμένοι πολίτες από χθες, Σάββατο 9 Οκτωβρίου, μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα και να εισέρχονται σε χώρους ψυχαγωγίας και εστίασης, ανεξάρτητα από το επιδημιολογικό επίπεδο της περιοχής που βρίσκονται. Ακόμα κι αν μια περιοχή της χώρας χαρακτηριστεί «κόκκινη», οι εμβολιασμένοι θα εξαιρούνται από την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων που τίθενται σε ισχύ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ TV, ικανοποίηση εκφράζουν πολίτες του Ηρακλείου στη νέα συνθήκη που διαμορώνεται, οι οποίοι χωρίς μάσκα, όρθιοι και τη μουσική στη διαπασών διασκέδασαν σε κλειστούς χώρους μπαρ και κλαμπ του Ηρακλείου, το πρώτο βράδυ εφαρμογής των νέων μέτρων, με τις εικόνες να θυμίζουν καταστάσεις προ κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην είσοδο των μπαρ του Ηρακλείου γινόταν ο απαραίτητος έλεγχος για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και στη συνέχεια οι θαμώνες έμπαιναν μέσα. Εναλλακτικά, στους εξωτερικούς χώρους (μεικτοί) μπορούσαν να καθήσουν και μη εμβολιασμένοι πελάτες.

Στο πρώτο βράδυ της «ελευθερίας» τους, οι πλήρως εμβολιασμένοι πολίτες στην Αθήνα, κατέκλυσαν το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Βέρτης. Μέσα στο  κατάμεστο κέντρο ήταν μόνο πλήρως εμβολιασμένοι πολίτες, όπου θυμήθηκαν παλιές καλές εποχές με πολύ χορό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς