Τελευταία Νέα

Ηράκλειο – Ο γερανός βγήκε «παγανιά»

Απομάκρυνση οχήματος στην παραλιακή λεωφόρο

Η παραλιακή λεωφόρος του Ηρακλείου αποτελεί έναν από τους πλέον δύσκολους δρόμους της πόλης, όπου καθημερινά «εγκλωβίζονται» δεκάδες οδηγοί, ενώ το πρόβλημα οξύνεται όταν υπάρχουν παράνομα πάρκινγκ που μπλοκάρουν, εντελώς, την κυκλοφορία.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, από τον απόλυτο «παράδεισο» της ταλαιπωρίας, την παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου. Η Δημοτική Αστυνομία έκανε χρήση του γερανού για την απομάκρυνση του οχήματος, μετά το «προκλητικό» παρκάρισμα στην μέση του δρόμου.

Δυστυχώς η κακή συνήθεια ορισμένων οδηγών να σταθμεύουν και σε σημεία που απαγορεύεται η στάθμευση, δυσχεραίνει την καθημερινότητα οδηγών αλλά και πεζών. Η παραλιακή λεωφόρος, βέβαια, δεν είναι το μόνο σημείο που «δοκιμάζει» τα νεύρα και την υπομονή των οδηγών.

Σύμφωνα με τον Υποδιευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας, Γιώργο Τρούκη: «Στα πλαίσια στοχευμένων ενεργειών της Δημοτικής Αστυνομίας, πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα έλεγχοι σε διάφορα σημεία του Ηρακλείου.

Η χρήση του γερανού της Δημοτικής Αστυνομίας πραγματοποιείται μόνο σε σοβαρά περιστατικά παρακώλυσης της κυκλοφορίας ή όταν ένα αυτοκίνητο για παράδειγμα μπλοκάρει την κίνηση των μέσων μεταφοράς. Τις τελευταίες μέρες έχουν απομακρυνθεί 3 οχήματα συνολικά, μετά από σοβαρά περιστατικά παρακώλυσης της κυκλοφορίας».

Από:Νίκος Νομπέρτος Φούρναρης

Δείτε επίσης!

Καραμπόλα με 6 οχήματα στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα – Μεγάλες καθυστερήσεις

Η καραμπόλα σημειώθηκε μετά την έξοδο Ηρακλείου και το μποτιλιάρισμα είναι έντονο αυτήν την ώρα …

Ηράκλειο – Βροχή» οι κλήσεις – «Έπεσαν» 300 για παράνομη στάθμευση μέσα σε λίγες ώρες

Σε θέση μάχης ο γερανός. Δημότες και επισκέπτες στην προσπάθεια τους να εντοπίσουν μια θέση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize