Ηράκλειο – Και πορτοφολάκιας και αναλήψεις μετρητών, αλλά…

Είχε κάνει «τέχνη» το σούφρωμα και τις… αναλήψεις

Εξιχνιάστηκαν, επιπλέον δύο (2) υποθέσεις κλοπών για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ημεδαπού

Επιτήδειος έκλεψε  τσαντάκι με 2000 ευρώ, κινητό τηλέφωνο, πορτοφόλι και προχώρησε ανενόχλητος σε  αναλήψεις χρηματικών ποσών από αφαιρεθείσες κάρτες

Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας , στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου, ένας άνδρας κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα,  ο φερόμενος δράστης αφαίρεσε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 1980 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας  είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή, ο οποίος αφού αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Από την συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση προέκυψε ωστόσο ότι ο ημεδαπός είχε διαπράξει ακόμα δύο κλοπές.

Συγκεκριμένα την 04.03.2021 αφαίρεσε από αποθηκευτικό χώρο κινητό τηλέφωνο και εργαλεία  και την 15.01.2021 αφαίρεσε από γραφείο, πορτοφόλι γυναίκας  το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα.

Στη συνέχεια κάνοντας χρήση καρτών ανάληψης χρημάτων, προχώρησε σε αναλήψεις συνολικού χρηματικού ποσού 1.500 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της αστυνομίας 

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή, στο Ηράκλειο

Εξιχνιάστηκαν, επιπλέον δύο (2) υποθέσεις κλοπών για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ημεδαπού

Αφαίρεσε χρήματα και εργαλεία ενώ προέβη σε αναλήψεις χρηματικών ποσών από αφαιρεθείσες κάρτες

Συνελήφθη χθες (05.04.2021) το μεσημέρι στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή. Εξιχνιάστηκαν ακόμα δύο (2) υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων, οι οποίες διαπράχθηκαν σε αποθηκευτικό χώρο και γραφείο.

Ειδικότερα, χθες (05.04.2021) το μεσημέρι, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού τσαντάκι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 1980 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ημεδαπός είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή, ο οποίος αφού αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Από την συνεχιζόμενη εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι ο ημεδαπός είχε διαπράξει ακόμα δύο κλοπές.

Συγκεκριμένα την 04.03.2021 αφαίρεσε από αποθηκευτικό χώρο κινητό τηλέφωνο και εργαλεία  και την 15.01.2021 αφαίρεσε από γραφείο, πορτοφόλι ημεδαπής το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα. Στη συνέχεια κάνοντας χρήση καρτών ανάληψης χρημάτων, προέβει σε αναλήψεις συνολικού χρηματικού ποσού 1.500 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς