Τελευταία Νέα

Ηράκλειο – Φοιτητής εκβίαζε 25χρονη ότι θα δημοσιοποιήσει «τολμηρές» της φωτογραφίες

Η γυναίκα κατήγγειλε νεαρό που σπουδάζει στην Κρήτη

Με ιδιαίτερη προσοχή διερευνούν οι τοπικές εισαγγελικές Αρχές την καταγγελία μιας κοπέλας, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα εκβιασμού από ένα νεαρό άνδρα: Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα κατήγγειλε ότι ένας νεαρός που σπουδάζει στην Κρήτη, της ζήτησε χρήματα προκειμένου να μη δημοσιοποιήσει «τολμηρές» φωτογραφίες της.

Η κοπέλα προέβη πριν από μερικά 24ωρα σε καταγγελία στην Ασφάλεια Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα ηλικίας περίπου 25 ετών, η οποία ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο εν λόγω νεαρός την εκβίασε προκειμένου να μην δημοσιοποιήσει τις επίμαχες φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα είπε στην Αστυνομία ότι γνωρίστηκε με τον νεαρό ηλικίας 22 ετών μέσω Internet. Οι δυο τους συνομιλούσαν διαδικτυακά και -σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- πριν από λίγες ημέρες, ο 22χρονος έπεισε την κοπέλα να του στείλει φωτογραφίες της«πικάντικου» περιεχομένου.

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο νεαρός -ο οποίος είναι σπουδαστής- άρχισε να ζητά χρήματα από την 25χρονη, προκειμένου εκείνος να μην «ανεβάσει» στο διαδίκτυο τις εν λόγω φωτογραφίες. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, σε πρώτη φάση, ο νεαρός φέρεται να ζήτησε από την κοπέλα… τετραψήφιο ποσό!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα είπε στον φερόμενο εκβιαστή της ότι σε καμία περίπτωση δεν έχει να διαθέσει τόσο μεγάλο ποσό. Τελικά, ο 22χρονος φέρεται να δέχτηκε να του δώσει η κοπέλα 200 ευρώ.

Ο νεαρός ζήτησε από τη γυναίκα να του στείλει τα χρήματα μέσω courier και η κοπέλα δέχτηκε. Ωστόσο, η 25χρονη ότι δεν είχε πει την… τελευταία της λέξη, αφού κατήγγειλε τον εκβιασμό στην ΕΛ.ΑΣ. Έτσι, έστειλε όντως το ποσό των 200 ευρώ στο νεαρό, ωστόσο, νωρίτερα αστυνομικοί είχαν προσημειώσει τα εν λόγω χαρτονομίσματα.

Ο 22χρονος παρέλαβε ανυποψίαστος το δέμα με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και τελικά έπεσε στη «φάκα» της Αστυνομίας που τον συνέλαβε. Εν τέλει, ο φοιτητής αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο, οι εισαγγελικές Αρχές Ηρακλείου έχουν διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την υπόθεση.

 

Από:Αγγελίνος Νικόλας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς