Τελευταία Νέα

Ιεράπετρα, Σητεία, Τυμπάκι και Χανιά σε κινητοποιήσεις στο Ηράκλειο πριν ξεκινήσει η απεργία της ΠΝΟ

Ο κ. Καλαντζάκης μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι τόνισε πως τόσο ο Δήμος όσο και όλοι οι φορείς της Ιεράπετρας έχουν κοινή άποψη και πρόταση για αλλαγή του νόμου που προβλέπει τη δρομολόγηση του πλοίου ασφαλείας, ώστε να γίνει πιο ευέλικτος και εφαρμόσιμος, όμως μέχρι να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει πίεση προς την κυβέρνηση για να αναλάβει τις ευθύνες της.

Φέτος για την Ιεράπετρας ήταν μια απ’ τις πολύ κακές χρονιές, με χαμηλές τιμές στα προϊόντα, ζημιές από τους ανέμους και πυρκαγιές αλλά και την ανομβρία, και δεν μπορεί τα προβλήματα αυτά να γίνουν ακόμα μεγαλύτερα με άλλη μια απεργία, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γι’αυτό κάλεσε όλο τον αγροτικό κόσμο να δώσει το παρών και να στηρίξει την αποψινή συνέλευση που διοργανώνει ο Αγροτικός Σύλλογος στην μικρή αίθουσα συνεδριάσεων στο Μελίνα στις 8, ώστε να ακουστούν απόψεις και να παρθούν αποφάσεις. Παράλληλα τόνισε πως το ίδιο θα πρέπει να γίνει και στους υπόλοιπους αγροτικούς συλλόγους της Κρήτης που απόψε συνεδριάζουν ώστε να παρθεί μια ομόφωνη απόφαση.

Λύση σε αυτή την φάση σύμφωνα με το Δήμαρχο είναι μια μεγάλη κινητοποίηση μαζικά από όλη την Κρήτη στο λιμάνι του Ηρακλείου ώστε να δοθεί το μήνυμα στην κυβέρνηση ότι πρέπει να αναλάβει δράση και να φροντίσει να λύσει το ζήτημα των απεργιών των ναυτεργατών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς