Τελευταία Νέα

Ιεράπετρα – Πρωινά σπασίματα και περιοχές χωρίς νερό

Για θέματα της καθημερινότητας και προβλήματα που έχουν προκύψει αυτές τις μέρες σε διάφορες περιοχές της Ιεράπετρας σε υδρευτικά θέματα, μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι ο αντιδήμαρχος Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέυτευσης, Πέτρος Μαστοράκης.

Μια μέρα που ξεκίνησε με την επιδιώρθωση ενός σπασίματος που προέκυψε στον Περιφερειακό της πόλης, κοντά στη διασταύρωση προς Μεσελέρους, με την βλάβη να επιδιορθώνεται από την Υπηρεσία από το πρωί.

Άλλη μια βλάβη που έχει προκύψει στη Νέα Ανατολή την προηγούμενη εβδομάδα, είναι αυτή που θα ξεκινήσει να επιδιορθώνεται αργότερα σήμερα, Τετάρτη, ανέφερε ο κ. Μαστοράκης.

Ένα σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει σε περιοχή στο Καλαμάκι που έχει αφήσει για πολλές μέρες χωρίς νερό περίπου 10 σπίτια θα γίνει προσπάθεια να εντοπιστεί και να επιδιορθωθεί, κάτι που έχει προκαλέσει πολλά παράπονα από τους συγκεκριμένους κατοίκους αφού για σχεδόν ένα μήνα έχουν μείνει χωρίς νερό, με μια κάτοικο να μιλά στο Ράδιο Λασίθι και να περιγράφει το πρόβλημα.

Ο κ. Μαστοράκης ανέφερε πως γίνεται προσπάθεια να φανεί τι προκαλεί το πρόβλημα αφού φαίνεται πως δεν πρόκειται για κάποιο σπάσιμο.

 

Δείτε επίσης!

Λασίθι – Άρδευση ακριβείας από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κριτσάς

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κριτσάς πρωτοπορεί. Σε συνεργασία με την εταιρεία Proactive A.E. ενημέρωσε τους παραγωγούς …

Ιεράπετρα – Νεκροί είναι το 80% των κέδρων της Χρυσής – Θλιβερές οι διαπιστώσεις της διεύθυνσης δασών

To 80% των αιωνόβιων και υπεραιωνόβιων κέδρων, που συνθέτουν το ιστορικό κεδροδάσος της Χρυσής, είναι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize