Ιεράπετρα – Μ. Σακκαδάκη – Δεν έγιναν περικοπές αναγκών για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις – Θα έπρεπε να δίνονται περισσότερα χρήματα

Απαντήσεις για τα έξοδα των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Ιεράπετρα έδωσε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, Μαρία Σακκαδάκη, μετά το άρθρο του  Μανώλη Λουτσέτη, ο οποίος για άλλη μια χρονιά κατηγόρησε το Δήμο ότι χρηματοδοτεί τις εκδηλώσεις κόβοντας χρήματα από άλλες ανάγκες του Δήμου αλλά και πως γενικότερα τα χρήματα που ξοδεύει είναι υπερβολικά.

Η κα Σακκαδάκη τόνισε πως ο Δήμος Ιεράπετρας και η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α δεν στέρησε ούτε ένα ευρώ από τις ανάγκες που έχουν οι δομές του Δήμου, απλά χρησιμοποίησε χρήματα που περίσσεψαν από διάφορες δράσεις έχοντας καλύψει όλες τις ανάγκες του. Μια διαδικασία που γίνεται διαρκώς μέσα στο χρόνο με τον προϋπολογισμό να αναδιαμορφώνεται διαρκώς.

Κατηγόρησε μάλιστα τον κ. Λουτσέτη ότι αναζητά τρόπους για να βρίσκεται διαρκώς στην επικαιρότητα αλλά και ότι δεν παρουσίασε και άλλα χρήματα τα οποία περίσσεψαν από άλλες δραστηριότητες της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α και δόθηκαν για αγορά μουσικών οργάνων, για αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές και άλλες ανάγκες.

Παράλληλα ανέφερε πως γενικά το κόστος για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις είναι πάντα υψηλό, είναι όμως εκδηλώσεις που χρειάζεται ο Δήμος για να μπορεί να διατηρεί την πόλη ζωντανή τα Χριστούγεννα, και αν μπορούσε θα έπρεπε να δαπανούσε περισσότερα χρήματα.

Δείτε επίσης!

Ανδρέας Ξανθός – Τα μεγάλα λόγια για τη Δημόσια Υγεία δεν μπορούν να καλύψουν τα χαμηλά αντανακλαστικά της ΝΔ

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Ρεθύμνου και τομεάρχη υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Α. Ξανθού για …

Απάντηση σε Τουρκία – Ελλάδα και Αίγυπτος επιταχύνουν την οριοθέτηση ΑΟΖ

Τι ανακοίνωσε από την Αίγυπτο ο υπουργός Εξωτερικών που συναντήθηκε με τον ομόλογό του- «Ο Λίβυος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize