Τελευταία Νέα

Ιεράπετρα – Επαναπρόσληψη του γυναικολόγου που «ανέστησε» την κλινική

Αναρτήθηκε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου, η απόφαση της επαναπρόσληψης για άλλους 36 μήνες, του επικουρικού γυναικολόγου- μαιευτήρα Σωκράτη Μέγκουλα, η παράταση της σύμβασης του οποίου είχε λήξει στις 30 Νοεμβρίου, για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Οι Ιεραπετρίτισσες και όχι μόνο σχεδίαζαν το πρωί της Παρασκευής να οργανώσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Νοσοκομείο για να υπενθυμίσουν ότι είναι άμεση ανάγκη να παραμείνει ο γιατρός τους στη θέση του.

Τις πρόλαβαν όμως οι εξελίξεις και η πρόσληψη του Σωκράτη Μέγκουλα που αναρτήθηκε στη “Διαύγεια” ικανοποιώντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα για τον επιστήμονα που παρέλαβε κλειστή και κυριολεκτικά ” ανέστησε” την γυναικολογική κλινική της Ιεράπετρας.

«Ο Αγώνας μας για  την παραμονή στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας του γυναικολόγου Σωκράτη Μέγκουλα δικαιώθηκε. Ήρθε πριν λίγο η απόφαση: Προσλαμβάνεται ως επικουρικός για 36 μήνες. Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος! Είναι το πιο όμορφο δώρο Χριστουγέννων για όλες τις γυναίκες της Ιεράπετρας! Σας ευχαριστούμε! Καλή θητεία, και στη μονιμοποίηση σιγά σιγά!», σχολίαζαν οι γυναίκες που συμμετείχαν στην επιτροπή στήριξης για την παραμονή του γιατρού καθώς και στο Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Δείτε επίσης!

Κρήτη – Παραδόθηκε ο υπόλοιπος εξοπλισμός της ενδοσκοπικής μονάδας στο νοσοκομείο

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, παραδώσαμε σήμερα Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 στις …

Κρήτη – Γυναικολόγος εξετάζει και χειρουργικά περιστατικά στο νοσοκομείο

Να κατεβάσουν την ταμπέλα του Γενικού Νοσοκομείου και να αναρτήσουν Κέντρο Υγείας, λέει ο νοσοκομειακός …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize