Τελευταία Νέα

Ιεράπετρα – Χωρίς δάσκαλο τμήμα του 2ου Δημοτικού Σχολείου – Λύση δίνεται από την Πρωτοβάθμια

Ένα σοβαρό πρόβλημα έχει ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα μαθητές και γονείς στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Ιεράπετρας με ένα από τα τμήματα της 6ης τάξης να έχει μείνει χωρίς δάσκαλο και τα παιδιά τις τελευταίες μέρες να είναι χωρισμένα στα υπόλοιπα τμήματα.

Αιτία για την κατάσταση αυτή είναι η μετάταξη του δασκάλου των παιδιών, και το γεγονός ότι η δασκάλα που επελέγη για να αναπληρώσει το κενό  από τις 8 Ιανουαρίου αντιμετώπισε πρόβλημα και λείπει με αναρρωτική άδεια.

Ένα πρόβλημα το οποίο έχει απασχολήσει από την περασμένη εβδομάδα τόσο την διεύθυνση του σχολείου, το Σύλλογο Γονέων αλλά και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου.

Ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας κ. Μακράκης μιλώντας σήμερα στο Ράδιο Λασίθι ανέφερε πως το πρόβλημα που έχει προκύψει έχει δημιουργήσει μια δύσκολη κατάσταση για την οποία εξαρχής έγινε προσπάθεια να λυθεί, κάτι το οποίο φαίνεται πως θα γίνει σήμερα, πιθανόν με προσωρινή αντικατάσταση της δασκάλας με μια άλλη από τον Άγιο Νικόλαο, μέχρι τη στιγμή που θα αναλάβει αναπληρωτής.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Ο… παππούς στη Σχολή Ιστορίας και Αρχαιολογίας

Είναι γνωστή η καλή σχέση που έχει ο καθηγητής του Γενικού Λυκείου Γαζίου Παναγιώτης Ασημακόπουλος …

Ιεράπετρα – Έργο «ανάσα» – Λύνει σταδιακά το πρόβλημα ύδρευσης

Λύση οριστικά στο πρόβλημα Η Ιεράπετρα λύνει σταδιακά το πρόβλημα της ύδρευσής της Κατά τους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize