Ιεράπετρα – Χωρίς αποτέλεσμα και η χθεσινή συνάντηση στον Αγροτικό Σύλλογο

Συνεχίζει να βρίσκεται σε εκκρεμότητα το θέμα της συνέχειας του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου της Ιεράπετρας μετά και τη χθεσινή σύσκεψη που έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου της Ελεγκτικής Επιτροπής, Παναγιώτη Μπαλοθιάρη.

Όπως λέει ο ίδιος μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, στη χθεσινή επαφή που έγινε με όλα τα μέλη που εξελέγησαν για το ΔΣ, φάνηκε πως κοινή άποψη όλων είναι πως ο Αγροτικό Σύλλογος Ιεράπετρας δεν πρέπει να κλείσει και πρέπει να συνεχίσει δυνατότερος από πριν, υπάρχουν όμως άλλες αντιλήψεις για το πως αυτό θα συμβεί, ανάμεσα στις δύο πλευρές που έχουν σχηματιστεί.

Πλέον αυτό που θα συμβεί είναι να συγκληθεί μια γενική συνέλευση ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες, χωρίς ακόμα να υπάρχει συμφωνία για το ποια θα είναι αυτή.

Η μια πλευρά που υποστηρίζεται από την Κατερίνα Τσικαλουδάκη υποστηρίζει πως ο Σύλλογος μπορεί να λειτουργήσει μετά τις παραιτήσεις των 4 μελών, με εκλογή άλλων μελών που θα αποφασίσουν οι υπόλοιποι, ενώ η άλλη πλευρά του Μιχάλη Μαλλιωτάκη, πως πρέπει να γίνει σύσταση ενός προσωρινού ΔΣ με σκοπό να επαναληφθούν οι εκλογές.

Ζητήματα για τα οποία έχει ζητηθεί νομική βοήθεια, διαφορετική από τις δύο πλευρές, προκειμένου να ερμηνευτεί το καταστατικό του Συλλόγου και να φανεί τελικά πως θα συνεχίσει ο Σύλλογος

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Δήμαρχο Αγ. Βασιλείου   Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγ. Βασιλείου …

Χανιά – Συνάντηση με την Άντζελα Γκερέκου για το Rock Festival

Στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί η διοργανωτική ομάδα του Chania Rock Festival με διάφορους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize