Η Triumph και η Σμαράγδα Καρύδη εξυμνούν την γυναίκα με μια νέα παγκόσμια καμπάνια

Η Τriumph, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως, λανσάρει την καμπάνια #TogetherWeTriumph.

Η ενδυνάμωση που απορρέει από τη συλλογικότητα και την σύμπνοια μεταξύ των γυναικών, σηματοδοτεί μία νέα πορεία για το brand το 2018.

Η συνταγή της επιτυχίας μας κρατάει χρόνια…

Η επιτυχία της εταιρείας ξεκινά 130 χρόνια πριν, όταν ακόμα τα εσώρουχα σχεδιάζονταν για να προστατεύουν από το κρύο, να παρέχουν στήριξη και διαμόρφωση, αλλά κυρίως για να καλύπτουν το γυναικείο σώμα.

Οι καιροί όμως άλλαξαν και με τις κοινωνικοπολιτικές αλλαγές που ακολούθησαν και τη γενικότερη τάση απελευθέρωσης που επικράτησε στο χώρο της μόδας, η επιθυμία των γυναικών για πιο άνετα και αισθησιακά εσώρουχα, έγινε πιο έντονη από ποτέ.

Από εκείνη τη στιγμή μέχρι και σήμερα, η ανάγκη για μοντέρνα αλλά κυρίως ποιοτικά σχέδια αποτελεί κύρια προτεραιότητα για την Triumph.

Δεκάδες σχεδιαστές σε Ευρώπη και Ασία, διοχετεύουν τη γνώση και το ταλέντο τους στη δημιουργία collection που παραμένουν πάντοτε εναρμονισμένες με τις τάσεις της μόδας. Εκτός όμως από τη μόδα, τον αισθησιασμό και την ποιότητα, η Triumph εστιάζει και στην επιλογή υλικών με περιβαλλοντική συνείδηση. Επενδύει στην παραγωγή, με μέσα φιλικά προς το περιβάλλον και με μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας, στοχεύοντας στη δημιουργία μιας κοινωνικά βιώσιμης ανάπτυξης.

Στην Triumph λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας το γεγονός ότι, η ποιότητα των προϊόντων μας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την άψογη εξυπηρέτηση, με στόχο να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών καταναλωτών. Για το λόγο αυτό διαθέτουμε μοντέρνα καταστήματα, εκτενείς συλλογές προϊόντων και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, ώστε να ικανοποιούμε κάθε ανάγκη και επιθυμία του καταναλωτικού κοινού.

…και η επιτυχία συνεχίζεται και στο σήμερα!

Μία από τις σημαντικότερες αξίες του brand είναι να «προσφέρει στήριξη στις γυναίκες που αλληλοστηρίζονται», αλλά ταυτόχρονα να παρέχει εμπνευσμένες δημιουργίες καινοτόμων εσωρούχων και άψογη εξυπηρέτηση από έμπειρες, εξειδικευμένες συμβούλους στα σημεία πώλησης. Η καμπάνια #TogetherWeTriumph εξυμνεί τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Η νέα καμπάνια διαδίδει το μήνυμα της συλλογικότητας και της ενδυνάμωσης, μέσω μίας σειράς από μικρές στιγμές της καθημερινότητας, όπου πρωταγωνιστούν η κατανόηση και η καλοσύνη. Η γυναίκα που προσφέρεται να κρατήσει στα χέρια της ένα παιδί, η φίλη που ήρθε να βοηθήσει, το χέρι που απλώνεται για να σηκωθείς, το ευτυχές γεγονός ενός γάμου και η συναυλία που καταλήγει σε ένα μεγαλειώδη θρίαμβο, είναι όλες εκείνες οι στιγμές που αποδεικνύουν ότι οι γυναίκες είμαστε πιο δυνατές, όταν είμαστε ενωμένες κι ακόμη πιο δυνατές, όταν έχουμε την καθημερινή στήριξη της Triumph.

Η Σμαράγδα Καρύδη, leading lady της Triumph Ελλάδας, είναι αυτό που ονομάζουμε «προσωποποίηση» όλου αυτού που πρεσβεύει η νέα μας καμπάνια. Δε θα μπορούσαμε να είχαμε επιλέξει πιο ταιριαστή προσωπικότητα, να δώσει ζωή στους νέους μας στόχους.

Η Σμαράγδα μοιράστηκε μαζί μας προσωπικές σκέψεις και συναισθήματα….και εμείς μαζί σας!

Η έννοια «γυναίκα» για τη Σμαράγδα δεν αποτέλεσε ποτέ κάποιον ρόλο που έπρεπε να υποδυθεί. Έχοντας γαλουχηθεί σωστά από τη μητέρα της, μεγάλωσε αγκαλιάζοντας τη γυναικεία της υπόσταση. Πιστεύει ότι είναι πολύ σημαντικός παράγοντάς, ειδικά για τις γυναίκες, να ανατρέφονται χωρίς πατρονάρισμα και χωρίς να τους επιβάλλεται να εκπληρώσουν συγκεκριμένες επιταγές. Η Σμαράγδα μεγάλωσε με την ανεξαρτησία που τη διέπει μέχρι και σήμερα. Ο δυναμισμός και το ελεύθερο πνεύμα της, προέρχεται από την αγάπη και τη στήριξη που εισέπραξε από τους γονείς της.

Μιλήσαμε μαζί της για την έννοια της θηλυκότητας και αν πηγάζει από τηνεμφάνιση ή την προσωπικότητα. Πιστεύει ακράδαντα ότι είναι ένα συνονθύλευμα των δύο, σαφώς χρειάζεται να περιποιούμαστε τον εαυτό μας ως γυναίκες, αλλά σίγουρα αυτό που εκπέμπουμε είναι αυτό που μας αναδεικνύει με ένα μαγικό τρόπο. Πρέπει να υπάρχει αρμονία του «μέσα μας» και του «έξω μας»!

Στην πορεία της ζωής δε στεκόταν ποτέ σε αυτό που μπορεί να δείχνουν οι γυναίκες στα social media, αλλά θαύμαζε πάντα την ουσία τους. Πρότυπο θεωρεί όσες πατάνε μόνες τους στα πόδια τους, είναι ανεξάρτητες, αγαπάνε και θέλουν τους άντρες δίπλα τους. Μια γυναίκα σύμβολο για εκείνη είναι η Μελίνα Μερκούρη! Ήταν μια γυναίκα που έδειχνε αυτό που πραγματικά είναι και έζησε μια γεμάτη ζωή, χωρίς να φοβάται να κάνει αυτά που θέλει.

Ίσως από τα πιο σημαντικά κομμάτια στη ζωή της Σμαράγδας είναι η γυναικεία φιλία. Έχει φίλες από την παιδική της ηλικία, που στηρίζουν η μία την άλλη, οι οποίες κράτησαν στο χρόνο ακόμα και όταν μπήκαν στη διαδικασία να διεκδικήσουν τον ίδιο «ρόλο». Τσακώνονται συνήθως με ουρλιαχτά για φιλοσοφικές ή άλλες κοινωνικές συζητήσεις, σε σημείο να τις ακούει ένα ολόκληρο μαγαζί. Ο τσακωμός διαρκεί….μέχρι 5 λεπτά.

Τί σημαίνει για τη Σμαράγδα το Together We Triumph και η συνεργασία της με την Triumph;

Είναι για εκείνη όπως και για εμάς, μια πολύ τιμητική συνεργασία. Για εμάς γιατί είναι μια γυναίκα με ήθος, προσωπικότητα, κομψότητα και πολύ ταλέντο, για εκείνη γιατί είμαστε μια εταιρεία με κύρος και ιστορία.

Το concept την αντιπροσωπεύει γιατί εξυμνεί τη γυναικεία φιλία και αλληλοστήριξη, που είναι αξίες της δικής της ζωής….και μας εμπιστεύτηκε ότι όλα αυτά που επικρατούν στην αντίληψη του κόσμου, ότι δηλαδή οι γυναίκες δε στηρίζουν η μία την άλλη, είναι φήμες που διαδίδουν οι άντρες (γελάσαμε με την καρδιά μας).

Αυτό που θέλει να μοιραστεί με όλες τις γυναίκες είναι ότι, το να αγαπάμε η μία την άλλη σημαίνει ότι αγαπάμε και τον ίδιο μας τον εαυτό…και αυτή είναι αρχή για να συμβούν απίστευτα πράγματα!

#TogetherWeTriumph

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς