Τελευταία Νέα

Η στιγμή της έκρηξης στο κατάστημα επίπλων

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της έκρηξης σε γνωστό κατάστημα επίπλων στο Μαρούσι. Το βίντεο κατέγραψε σύμφωνα με πηγές δύο άτομα να επιβαίνουν σε μοτοσικλέτα και να αφήνουν τον εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το κατάστημα.

Τρία λεπτά αργότερα σημειώνεται η ισχυρή έκρηξη που προκάλεσε τεράστιες υλικές ζημιές στο κατάστημα επίπλων επί της λεωφόρου Κηφισίας.

 

Σημειώνεται ότι δεν είχε προηγηθεί τηλεφώνημα πριν την έκρηξη η οποία άφησε εκτεταμένες ζημιές στο κατάστημα επίπλων και ευτυχώς δεν σημειώθηκε τυχόν τραυματισμός σε τυχόν περαστικούς και διερχόμενα αυτοκίνητα.

Από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε ο χώρος από ισχυρή αστυνομική δύναμη και στο σημείο βρίσκονται άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για να συλλέξουν τυχόν υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού που χρησιμοποιήθηκε.

Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής,

Από την έκρηξη και το ωστικό κύμα, σημειώθηκαν υλικές ζημιές και σε γειτονικά καταστήματα, ενώ η Αστυνομία απέκλεισε την κυκλοφορία στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, η οποία πριν από λίγο δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize