Τελευταία Νέα

Η Κβαντική Μέντορας Ζωής Δήμητρα Τζιόβα έρχεται από το Los Angeles στην Κρήτη

Αλλάζει εδώ και 11 χρόνια τις ζωές ανθρώπων σε όλο τον κόσμο

H Δήμητρα Τζιόβα /Demetra Jiova, η Ελληνίδα Κβαντική Μέντορας Ζωής με έδρα την Πόλη των Αγγέλων, αλλάζει εδώ και 11 χρόνια τις ζωές ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, με την μέθοδό της 5D MIRACLES. Η μέθοδος 5D Miracles (5Διάστατα Θαύματα), όπου η Κβαντομηχανική συναντά τον Νόμο της Έλξης, είναι ένας τελείως νέος τρόπος αντίληψης και βίωσης της ζωής, ειδικά όταν κάποιος μάθει ότι έχει άπειρα ήδη υπάρχοντα frame ύπαρξης σε 11 διαστάσεις, τα οποία και μπορεί να προσεγγίζει εύκολα και ανά πάσα στιγμή. Οι διδασκαλίες της Δήμητρας είναι ιδιαίτερες και καθολικά ριζοσπαστικές, ελάχιστοι άλλοι άνθρωποι στον κόσμο διδάσκουν κάτι παραπλήσιο. Χρησιμοποιώντας τις ιδιότητες του χωροχρόνου, των 11 Διαστάσεων και την ύπαρξη των άπειρων παράλληλων «εκδοχών/frame» μας, διδάσκει στον οποιοδήποτε πώς να αλλάξει όλες τις συνθήκες της ζωής του, εάν το επιθυμεί.

Η Δήμητρα Τζιόβα είναι επίσης μέλος της online κοινότητας ANAGENΟ. Στην online αυτή κοινότητα βρίσκονται συγκεντρωμένοι Yoga Instructors, counselors και Mindfulness instructors οι οποίοι παρουσιάζουν το έργο και τις διαθέσιμες υπηρεσίες τους στους επισκέπτες της πλατφόρμας και ενημερώνουν το κοινό τους ανάλογα. Μέσα από το ANAGENO οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για σεμινάρια, να βλέπουν βίντεο και να διαβάζουν άρθρα με πολύτιμες συμβουλές ψυχικής και σωματικής υγείας.

Τα τελευταία χρόνια η Δήμητρα Τζιόβα έρχεται συνήθως μια φορά το χρόνο στην Ελλάδα, και με ομιλίες, ατομικές συνεδρίες και 3ήμερα εντατικά και βιωματικά σεμινάρια διδάσκει και μοιράζεται τη μέθοδό και τρόπο ζωής: 5D Miracles.

Φέτος και για 1η φορά στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο πρόκειται να διεξαχθεί σεμινάριο με τη μέθοδο 5D MIRACLES στις 22, 23 και 24 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο ATLANTIS AQUILA. Εγγραφές & Πληροφορίες Εδώ

Θα προηγηθεί επίσης ενημερωτική ομιλία/εργαστήρι, την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 18:30-20:30 στο ίδιο ξενοδοχείο. Εγγραφές & Πληροφορίες Εδώ

Για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά το σεμινάριο, υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης του online, από ήδη βιντεοσκοπημένο Ελληνικό σεμινάριο.

Περισσότερες πληροφορίες Εδώ

Δείτε επίσης!

Η μεγαλύτερη φωτιά στην ιστορία της Καλιφόρνια έχει κάψει έκταση ίση με το Λος Άντζελες

Η μεγαλύτερη δασική πυρκαγιά στην ιστορία της Καλιφόρνια συνέχιζε να μαίνεται σήμερα καθώς οι υψηλές …

Σοκάρουν τα στοιχεία της Αστυνομίας – Ο Χάνεϊκατ φέρεται να αυτοκτόνησε!

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που… έρχονται από το Λος Άντζελες σχετικά με τον θάνατο του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize