Τελευταία Νέα

Η Google λέει πως δε θα διαπραγματευτεί με την YouTubers Union

Το YouTube δήλωσε κατηγορηματικά πως δε θα διαπραγματευτεί με την YouTubers Union, έναν οργανισμό ο οποίος δημιουργήθηκε με σκοπό την υποστήριξη των δημιουργών στην πλατφόρμα.

Εξηγήσαμε στην Ένωση με μεγάλη λεπτομέρεια τις ενέργειες που κάνει το YouTube για την προώθηση της διαφάνειας και την υποστήριξη των YouTubers. Κάναμε όμως ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε με τις απαιτήσεις τους. – Εκπρόσωπος YouTube

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ιδρυτή της YouTubers Union, Jorg Sprave, η Google Γερμανίας προσφέρθηκε να συναντήσει τους εκπροσώπους της Ένωσης στα γραφεία της για να “συζητήσουν μερικά από τα κρίσιμα ερωτήματα για το μέλλον της εργασίας”, πρόσκληση την οποία φυσικά η Ένωση αποδέχθηκε.

Να σημειώσουμε πως η Ένωση μετράει πλέον 23.000 μέλη και έχει την υποστήριξη του μεγαλύτερου εργατικού συνδικάτου της Ευρώπης, της γερμανικής IG Metall. Οι απαιτήσεις της YouTubers Union περιλαμβάνουν δημιουργία εσόδων για μικρότερα κανάλια, τη δυνατότητα να μιλήσει κάποιος με πραγματικό πρόσωπο αν το κανάλι του πρόκειται να διαγραφεί, διαφανείς αποφάσεις διαχείρισης, να μπει τέλος στο demonetization και στο Google Preferred, ένα διαφορετικό σύστημα απόδοσης χρημάτων από διαφημίσεις στους δημιουργούς και το ξεκαθάρισμα των κανόνων για το τι επιτρέπεται και τι όχι ως περιεχόμενο.

Δείτε επίσης!

Google – Τι έψαξαν περισσότερο οι Έλληνες το 2019

Δύο τηλεοπτικά προγράμματα στην πρώτη δεκάδα και μία έκπληξη στην κορυφή των δημοφιλέστερων αναζητήσεων που …

Τι σημαίνει για τον κόσμο της τεχνολογίας η «τρίτη εποχή της Google»

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι Λάρι Πέιτζ και Σέρτζεϊ Μπριν, οι δύο ιδρυτές του τεχνολογικού …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize