Τελευταία Νέα

Η Γερμανία κυκλοφόρησε κατάλογο με μεγέθη ακτινοβολίας των κινητών – Xiaomi A1 στη 1η θέση, Samsung Galaxy Note 8 στη τελευταία!

Πρόσφατα, το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Γραφείο Προστασίας από την Ακτινοβολία εξέδωσε δύο λίστες αποτελεσμάτων δοκιμών σχετικά με την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων , οι οποίες απαριθμούσαν τις τιμές ακτινοβολίας αρκετών γνωστών μοντέλων κινητών τηλεφώνων σε W/kg.

Ο κατάλογος χωρίζεται στα δύο, έχοντας μία λίστα με την υψηλότερη ακτινοβολία ανά κινητό και προς τα κάτω και μία άλλη λίστα ξεκινώντας από την πιο μικρή ακτινοβολία και πηγαίνοντας προς τα πάνω. Σε κάθε λίστα υπάρχουν από 16 κινητά τηλέφωνα.

Η Γερμανία κυκλοφόρησε τον κατάλογο ακτινοβολίας κινητού τηλεφώνου: Xiaomi A1 υψηλότερη Samsung Σημείωση 8 ελάχιστο

Όπως βλέπουμε στην λίστα με την υψηλότερη ακτινοβολία, στην πρώτη θέση είναι το Xiaomi Mi Α1, στη δεύτερη θέση είναι ένα OnePlus 5T, στη τρίτη θέση είναι το Mi Max 3, στη τέταρτη θέση το OnePlus 6Τ και συνεχίζει. Συνολικά από τα 16 κινητά, θα βρούμε 4 κινητά από την Xiaomi, 4 επίσης της OnePlus, από την HTC θα βρούμε 2, 2 από την Apple, 2 από την Google, 1 από την Sony και 1 από την ZTE.

Η Γερμανία κυκλοφόρησε τον κατάλογο ακτινοβολίας κινητού τηλεφώνου: Xiaomi A1 υψηλότερη Samsung Σημείωση 8 ελάχιστο

Στην αντίθετη λίστα, στα κινητά με την χαμηλότερη ακτινοβολία θα βρούμε στην πρώτη θέση το Samsung Galaxy Note 8, στη δεύτερη θέση το ZTE Axon Elite και στη τρίτη θέση το LG G7. Από τα 16 κινητά που θα βρούμε σε αυτή την λίστα, τα οκτώ ανήκουν στη Samsung, τα τρία είναι της ZTE, δύο είναι της LG, δύο είναι της Motorola και ένα είναι της HTC.

Υπόψιν οι ακτινοβολίες αυτές είναι εντός ορίων που έχουν τεθεί από τα αρμόδια τμήματα της ΕΕ, πάλι καλό είναι να έχουμε την προσοχή μας μιας και δεν ξέρουμε ακριβώς ακόμα ποια είναι η χρόνια επίδραση πάνω στον οργανισμό η ακτινοβολία, εκτός ή εντός ορίων.

Δείτε επίσης!

Αποκάλυψη – 7 νέα στοιχεία για την επίθεση με βιτριόλι

Στο στόχαστρο των αστυνομικών είναι και το «ιστορικό» των αναζητήσεων της 35χρονης στο διαδίκτυο προκειμένου …

Σε ανέπαφο τσιπ νέες ταυτότητες με φωτογραφία και δαχτυλικά αποτυπώματα του ιδιοκτήτη του δελτίου, αποθηκευμένα σε ψηφιακή μορφή

Ο ενιαίος «Προσωπικός Αριθμός» – Η νέα μας ταυτότητα Καταργείται ΑΦΜ και ΑΜΚΑ – Τι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize