Τελευταία Νέα

Η ατάκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στους φίλους του Παναθηναϊκού

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρήκε τη δύναμη λίγο πριν την ταφή του Παύλου Γιαννακόπουλου στο Α’ Νεκροταφείο να μιλήσει με τον κόσμο που συνόδευσε τον ιστορικό ηγέτη στην τελευταία του κατοικία.

Μια ακόμα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε έξω από το Α’ νεκροταφείο και πριν την ταφή του Παύλου Γιαννακόπουλου στην τελευταία του κατοικία.

Όπως αναμενόταν χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού οδήγησαν με πομπή τη σορό του Παύλου Γιαννακόπουλου στο νεκροταφείο αλλά μετά από επιθυμία της οικογένειας σταμάτησαν είκοσι μέτρα από την είσοδο της.

Παρόλα αυτά φώναζαν συνθήματα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον ύμνο του Παναθηναϊκού ενώ είχαν στα χέρια τους και το πανό που είχαν βγάλει στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Ολυμπιακό και ανέφερε: “Θα είσαι για πάντα ο Παύλος μας. Θα είμαστε για πάντα τα παιδιά σου“.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρά το πένθος του βρήκε το σθένος και κατευθύνθηκε προς του οπαδούς του Παναθηναϊκού. Με δάκρυα στα μάτια τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους ενώ τους είπε και δυο κουβέντες και κυρίως στάθηκε στην αγάπη που είχε ο Παύλος Γιαννακόπουλος προς τον κόσμο.

Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ανέφερε: «Σας αγαπούσε τόσο πολύ! Εσείς του δίνατε δύναμη. Πραγματικά σας αγαπούσε και τον αγαπούσατε πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό που κάνατε».

Εν συνεχεία αποχώρησε κάτω από χειροκροτήματα, ενώ οι φίλοι του Τριφυλλιού τραγουδούσαν τον ύμνο του Παναθηναϊκού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς