Τελευταία Νέα

Η 20χρονη κτηνοτρόφος που κάνει «θραύση» στο Tik Tok

Η 20χρονη κτηνοτρόφος, η οποία είναι η μόνη γυναίκα στο χωρίο της που ασχολείται με την κτηνοτροφία καλεσμένη στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV.

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV ήταν η μόλις 20 χρονών κτηνοτρόφος Μαρία Ρέτσα, που κάνει θραύση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης tik tok.

Η Μαρία Ρέτσα, αναφερόμενη στη δυσκολία του επαγγέλματος της, ανέφερε πως «η κτηνοτροφία έχει τις δυσκολίες της, έχει όμως και τα καλά της, όπως όταν είναι η εποχή που γεννιούνται τα μικρά ζώα».

Στη συνέχεια, σχετικά με τα βίντεο στο tik tok της με τουλάχιστον 35 χιλιάδες likes, στα οποία δείχνει τη καθημερινότητα μιας νεαρής κτηνοτρόφου, αναφέρει η ίδια «Στην αρχή ξεκίνησα να ανεβάζω βίντεο απλά επειδή μου αρέσαν, μετά όμως είδα ότι αρέσαν και στον κόσμο, ο οποίος μου έγραφε πολύ όμορφα μηνύματα στα σχόλια».

Η 20χρονη κτηνοτρόφος, η οποία είναι η μόνη γυναίκα στο χωρίο της που ασχολείται με την κτηνοτροφία, περιέγραψε την ημέρα της λέγοντας «Τον χειμώνα ξυπνάω έξι το ξημέρωμα, ενώ το καλοκαίρι που έχουμε και τα γεννητούρια των ζώων ξυπνάω από τις τέσσερις», ενώ φαίνεται πως αγαπάει πολύ αυτό με το οποίο ασχολείται, καταρρίπτοντας τα στερεότυπα που θέλουν μόνο τους άνδρες να ασχολούνται με την κτηνοτροφία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.