Τελευταία Νέα

Google – Νέο κοινωνικό δίκτυο στον «αέρα»

Η Google δοκιμάζει ένα καινούργιο κοινωνικό δίκτυο μετά το «λουκέτο» στις πλατφόρμες Orkut, Google Buzz και Google+. Η νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης έχει την ονομασία Shoelace και φιλοδοξεί να γίνει το αντίπαλον δέος του Facebook αλλά σε πιο «κλειστό κύκλο»

Όπως μεταδίδει το Gizmodo, το Shoelace η νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης της Google είναι ένα δίκτυο με τοπικό χαρακτήρα, το οποίο φιλοδοξεί να συνδέει χρήστες βάσει ενδιαφερόντων για συγκεκριμένες δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Οι χρήστες της νέα πλατφόρμας της Google θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν λίστες με εκδηλώσεις και να τις διαμοιράζονται με άλλους στην ίδια εφαρμογή.

Παράλληλα, οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν προφίλ στα οποία θα μοιράζονται ορισμένες πληροφορίες για τον εαυτό τους.

GOOGLE

Αυτή τη στιγμή το Shoelace είναι διαθέσιμο μόνο στη Νέα Υόρκη, αλλά  στόχος της Google είναι να φέρει την εφαρμογή σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ.

Δείτε επίσης!

Προβλήματα σε Google, Youtube και Gmail

Προβλήματα στην πρόσβαση σε εφαρμογές της Google όπως το Gmail και το YouTube ανέφεραν χρήστες από αρκετές περιοχές του κόσμου με …

Η Google δημοσίευσε τι απασχόλησε περισσότερο τους Έλληνες για το 2019, ξέρουμε τι έψαξες φέτος!

Εεεπ, σε τσακώσαμε… ξέρουμε τι έψαξες και φέτος! Πέρσι τέτοια εποχή το ίντερνετ πρωτογνώριζε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *