Τελευταία Νέα

«Godzilla vs. Kong» – Έσπασε τα ρεκόρ εισπράξεων στο πρώτο πενθήμερο της προβολής της

Η προτίμηση του κόσμου να επισκεφτεί τον κινηματογράφο, μετά από ένα χρόνο Netflix, είναι εμφανής

Η ταινία «Γκοτζίλα εναντίον Κονγκ», που προβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ έσπασε τα ρεκόρ εισπράξεων εν μέσω πανδημίας. Σημείωσε εισπράξεις αξίας 32εκατ. δολαρίων το σαββατοκύριακο και 48,5εκατ. το πρώτο πενθήμερο της προβολής της.

Πρόκειται για την καλύτερη επίδοση, καθώς ξεπέρασε και την ταινία «Wonder Woman 1984», η οποία στο πρώτο τριήμερο της προβολής της σημείωσε εισπράξεις 16,7εκατ. δολαρίων.

Παρά το γεγονός ότι η ταινία είναι διαθέσιμη και στους συνδρομητές του HBO Max χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, φαίνεται ξεκάθαρα η προτίμηση του κόσμου για τον κινηματογράφο, αφού έχουν ήδη περάσει ένα χρόνο στο σπίτι, παρακολουθώντας ταινίες μέσω του Netflix. 

Εντυπωσιακός είναι επίσης ο αριθμός των εισπράξεων, δεδομένου ότι οι κινηματογράφοι, που άνοιξαν στις ΗΠΑ, λειτουργούν με μειωμένη χωρητικότητα λόγω των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης για τον Covid-19, δήλωσε ο Ντέιβιντ Α. Γκρος της Franchise Entertainment Research«Παρ΄όλο που οι εισπράξεις ήταν οι μισές απ′ ότι θα ήταν σε κανονικές συνθήκες, πρόκειται για ξεκάθαρη και θετική ένδειξη ότι οι κινηματογράφοι αντέχουν ακόμα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.