Τελευταία Νέα

Γνωρίστε το μουσικό συγκρότημα Gemma από το Ρέθυμνο – Παραδοσιακές μελωδίες, δυναμισμός της ροκ με… ψυχεδελική ατμόσφαιρα!

Η CreteDoc σάς συστήνει ένα μουσικό συγκρότημα με αφετηρία το Ρέθυμνο και που έχει ήδη καταφέρει να συνεπάρει τους πιο… “ψαγμένους” μουσικά! Μια παρέα 7 ανθρώπων που δημιούργησαν κάτι υπέροχα μοναδικό, πατώντας στην παράδοση και ακροβατώντας κάπου ανάμεσα στο ροκ και την ψυχεδελική αισθητική στον ήχο. Απολαύστε τους… Gemma!

Το συγκρότημα Gemma ξεκίνησε στο Ρέθυμνο της Κρήτης το καλοκαίρι του 2016. Με αφετηρία την μουσική παράδοση της Κρήτης, όπως και άλλων περιοχών της Ελλάδας και διάθεση πειραματισμών, επιχειρεί να δημιουργήσει μία αισθητική η οποία αναμειγνύει τις παραδοσιακές μελωδίες, τον δυναμισμό της ροκ με την… ψυχεδελική ατμόσφαιρα!

Το μουσικό μέρος αποτελείται από πρωτότυπες συνθέσεις και στίχους σε συνδυασμό με τη χρήση παλιών παραδοσιακών μελωδιών και μαντινάδων, προσαρμοσμένων σε μια κοινή αισθητική προσέγγιση.

Η ερμηνεία στη σκηνή, πραγματοποιείται από γυναικείες φωνές τις οποίες συνοδεύουν οι ηλεκτρικοί πειραματισμοί κιθάρας και παραδοσιακών εγχόρδων, οι ρυθμικές αναζητήσεις μπάσου, ντραμς και παραδοσιακών κρουστών πάνω στο χαλί που δημιουργούν τα synths.

Μέλη:
Γιώργος Καπαρός – ηλεκτρικές κιθάρες, synths, programming
Μιχάλης Κατσαντώνης – μπουζούκι, σάζι, μπουλγαρί ,τοξωτά
Στέλλα Λογαρά – φωνή
Ευαγγελία Δανίλη – φωνή
Νίκος Μαυρογιαννάκης- ντράμς
Αποστόλης Σπινθουράκης – παραδοσιακά κρουστά ( frame drums ,στάμνα ,νταούλι ,ιδιόφωνα)
Μιχάλης Μπουτσάκης – μπάσο

Συγκρότημα : Gemma
Μέλη : 7
Τόπος: Ρέθυμνο,Κρήτη
Είδος : Psychedelic folk rock
Facebook: www.facebook.com/GemmaCrete
Youtube: www.youtube.com/channel/UCbIfEmiFEZQOHq0Mk3bh-Mg
Email: [email protected]
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977950666 και 6972682935

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς