Γιόρτασαν, συγχάρηκαν, βράβευσαν και… θυμήθηκαν τα παλιά οι απόστρατοι αξιωματικοί

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, η κοπή Βασιλόπιτας του έτους 2018 του Παραρτήματος Ρεθύμνου της Ενώσεως των Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, με τη συμμετοχή των Παραρτημάτων της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Χανίων-Ρεθύμνου και της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού Κρήτης, στο κοσμικό κέντρο “Α-Α” στους Αρμένους Ρεθύμνου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν τιμώντας με την παρουσία τους, ο Αιδ. Δημήτριος Λίτινας εκ μέρους του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγενίου, ο Βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο Επίτιμος Αρ- χηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μανούσος Παραγιουδάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κα Μαίρη Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κος Μαρινάκης Γεώργιος, ο Δήμαρχος Αγ. Βα- σιλείου κος Ταταράκης Ιωάννης, ο Υποδιοικητής 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού-«V Μεραρχία Κρητών» Συνταγματάρχης(ΠΖ) κος Σαριδάκης Στυλιανός, ο Ανώτερος Διοικητής Φρου- ράς Ρεθύμνου Συνταγματάρχης(ΠΒ) κος Παπαδάκης Αλέξανδρος, εκπρόσωπος του 547 Α/Μ TΠ, ο Λιμενάρχης Ρεθύμνου Πλωτάρχης κος Κων/νος Καστρινάκης, ο Πρόε- δρος του παραρτήματος Νομών Χανίων-Ρεθύμνου της ΕΑΑΑ, Αντιπτέραρχος εα Κα- μπιανάκης Αντώνιος, εκπρόσωπος του Προέδρου του παραρτήματος Κρήτης της ΕΑ- ΑΝ, Πλοίαρχος(ΠΝ) εα κος Μεταξάκης Νεκτάριος, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εφέ- δρων Αξκων Ν. Ρεθύμνου, Εφεδρος Υπλγος(ΠΖ) Πετράκης Ιωσήφ, και μεταξύ αυτών και ο διακριθείς και τιμηθείς για την προσφορά του στην Πατρίδα και την τολμηρή του απόφαση τον Ιούλιο του 1974, κυβερνήτης της Αποστολής ΝΙΚΗ-14 προς Κύπρο, Πτέ- ραρχος εα κ. Πετρουλάκης Ευάγγελος.

Ο Πρόεδρος του παραρτήματος Ρεθύμνου της ΕΑΑΣ Ταξίαρχος εα κος Κωνσταντάκης Αντώνιος, ο εκπρόσωπος του Προέδρου του παραρτήματος Κρήτης της ΕΑΑΝ Πλοίαρχος(ΠΝ)εα κος Μεταξάκης Νεκτάριος, και ο Πρόεδρος του παραρτήματος Νομών Χανίων-Ρεθύμνου της ΕΑΑΑ Αντιπτέραρχος εα Καμπιανάκης Αντώνιος, ευχαρίστησαν θερμά όλες και όλους τους προσκεκλημένους, ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά, Καλή Δημι- ουργική & Ευλογημένη χρονιά, γεμάτη υγεία και χωρίς νέα βάρη. Ο Αιδ. Δημήτριος Λίτι- νας, ευλόγησε την βασιλόπιττα ευχηθείς στους παρισταμένους για υγεία και δημιουργική χρονιά με την χάρη των Αγίων.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε βράβευση μαθητών Γ’ Λυκείου που αρίστευ- σαν κατά το σχολικό έτος 2016-2017, τέκνων συναδέλφων μελών του Παραρτήματός μας και ήδη επιτυχόντων στα ΑΕΙ της χώρας, Ηλιάννας Ανυφαντάκη κόρη Τχου(ΦΠΖ) εα Ανυφαντάκη Εμμανουήλ, Ευθυμίας Φώτη κόρη Σχου(ΝΣ)εα Φώτη Δημητρίου και Πέ- τρου Κωνσταντάκη υιού του Ταξίαρχου εα Κωνσταντάκη Αντωνίου.

Την πολύ όμορφη εκδήλωση κάλυψε μουσικά το συγκρότημα των Κωνσταντάκη Πέτρου(λύρα-τραγούδι) και Καραίσκου Στέργιου(Λαούτο), και το σχήμα των Πίτερη Ηλί- α(λαούτο-μπουζούκι-τραγούδι), Πίτερη Μανώλη(κλαρίνο) και Καλλέργη Δημήτρη(αρμό- νιο) ενώ η μελωδική τραγουδίστρια Μαρία Μαντικού μάγεψε με την φωνή της τους κα- λεσμένους. Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα και οι εντυπώσεις ήταν οι καλύτερες. Θερμώς ευχαριστούμε τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους και ευχόμαστε πάλι και του χρόνου με υγεία.

Δείτε επίσης!

Αίγυπτος – Ο στρατός σκότωσε 10 τρομοκράτες

Ο αιγυπτιακός στρατός απώθησε την Κυριακή «τρομοκρατική» επίθεση εναντίον υποδομών των υπηρεσιών ασφαλείας στην περιφέρεια …

Σητεία – Τίμησαν τον Άγιο Ισίδωρο στην… πλώρη της Κρήτης, το Κάβο Σίδερο!

Με μεγάλη συμμετοχή των πιστών τελέσθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου 2020 ο Αρχιερατικός …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize