Τελευταία Νέα

Γιώργος Ζερβάκης – Νέα έκκληση του δημάρχου για την απογραφή των πολιτών

Ο Δήμος Σητείας καλεί και προτρέπει τους πολίτες που δεν έχουν απογραφεί να μεριμνήσουν, καθώς η Απογραφή του πληθυσμού συνεχίζεται.

«Υπάρχει», ανέφερε ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης, «μία άτυπη παράταση μεταξύ των υπηρεσιών. Είναι γνωστό ότι ο Δήμος Σητείας έχει ενεργοποιηθεί σε όλα τα επίπεδα για να μπορέσουμε να δηλώσουμε όλους τους μόνιμους διαμένοντες στην περιοχή ως δημότες Σητείας. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε με τη συνδρομή όλων. Η προσπάθεια πρέπει να έχει μόνο αυτή την κατεύθυνση».

Είναι σημαντικό λοιπόν να υλοποιηθεί και να ολοκληρωθεί η διαδικασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. «Η Σητεία είναι ένας μεγάλος Δήμος και πρέπει να το αποδείξει και αριθμητικά. Τα οφέλη είναι πολλά για τον τόπο μας. Ζητούμε λοιπόν την συνδρομή και την βοήθεια όλων των συνδημοτών μας ούτως ώστε, αν θεωρούν ότι υπάρχουν κάποιοι συνδημότες μας, είτε σε απομακρυσμένα χωριά, συνοικίες που για λόγους είτε άγνοιας ή μη ενημέρωσης δεν έχουν απογραφεί, οι υπηρεσίες του Δήμου είναι ανοικτές και οποιοσδήποτε μπορεί να προστρέξει, να χρησιμοποιήσει τα τηλέφωνα που έχουν δοθεί (2843340541, 2843340514) και να ολοκληρωθεί η διαδικασία της απογραφής.

Ευχόμαστε με τον καλύτερο τρόπο ώστε τα αποτελέσματα που αναμένονται τέλος καλοκαιριού να είναι αυτά που προσδοκούμε για την περιοχή μας», κατέληξε ο Δήμαρχος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς