Τελευταία Νέα
Γιώργος Μαρινάκης Δήμαρχος Ρεθύμνου

Γιώργος Μαρινάκης – Στην Αθήνα για να προεδρεύσει στη συνεδρίαση της ΕΔΕΥΑ

Στην Αθήνα θα μεταβεί την προσεχή Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης και Πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ προκειμένου να  συμμετάσχει  στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης. 

      Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης προβλέπεται να συζητηθούν,  σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη,  το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2021-2027 – Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» -Ταμείο Ανάκαμψης  &  Ανθεκτικότητας,  θα εξεταστούν τρέχοντα θέματα των Δ.Ε.Υ.Α., θα γίνει ενημέρωση του Δ.Σ. για τη δραστηριότητα των Επιτροπών της Ε.Δ.Ε.Υ.Α ενώ θα μελετηθούν  παράμετροι που άπτονται της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ε.Δ.Ε.Υ.Α

Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο το απόγευμα της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου για να παραστεί, στη συνέχεια, στις εκδηλώσεις εορτασμού της Παγκόσμια Ημέρας Τουρισμού,   τις οποίες συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ρεθύμνης και ο Σύλλογος Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης,    στο «Σπίτι του Πολιτισμού». 

Κατά τη διάρκεια της απουσία του από το Ρέθυμνο θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνης κ. Σκορδίλης Γιώργος. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς