Τελευταία Νέα

Γιώργος Μαρινάκης: Στα Ιωάννινα για την ΚΕΔΕ και στο Ηράκλειο για το ΠΕΠ Κρήτης

Στα Ιωάννινα θα μεταβεί την προσεχή Τετάρτη 29 Νοεμβρίου όπου και θα παραμείνει μέχρι το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργος Χ. Μαρινάκης προκειμένου να παρακολουθήσει και να συμμετάσχει στις εργασίες του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ, τις οποίες θα εγκαινιάσει με την ομιλία του  ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης.

Εντωμεταξύ, αύριο, Τρίτη 28/11, ο Δήμαρχος  θα βρίσκεται στο Ηράκλειο μέχρι αργά το μεσημέρι προκειμένου να συμμετάσχει στην 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κρήτη 2014-2020.

Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο το απόγευμα του Σαββάτου ώστε να προλάβει, ως προσκεκλημένος του Κοσμήτορα Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και Προέδρου της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής του επετειακού Συνεδρίου που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Κρήτης κ. Μυλωνάκη Δημ.,  να λάβει μέρος στο στρογγυλό τραπέζι με θέμα:  «Περιφερειακή ανάπτυξη και Κρήτη στο ευρωπαϊκό πλαίσιο: ο Ρόλος της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Κατά τη διάρκεια της απουσίας του, θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνης κ. Άγγελος Μαλάς.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Στο επίκεντρο η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών

Συνεργασία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης …

Ρέθυμνο – Οι συναντήσεις αυτές έχουν σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της υπαίθρου αλλά και του έργου που επιτελείται σ’ αυτήν

Την Τρίτη 28/07/2020 επισκέφτηκε την Κοινότητα Αμνάτου ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης. Η επίσκεψη έγινε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize