Γιώργος Μαρινάκης – Πήγε στην εκκλησία στο Γεράνι χωρίς πιστοποιητικό και… έφαγε πόρτα!

Μπροστά σε μια ιδιαίτερη κατάσταση βρέθηκαν μάρτυρες οι χωρικοί στο Γεράνι Ρεθύμνου και όσοι έσπευσαν στην εκκλησία για την Κυριακάτικη λειτουργία, αλλά και για να τιμήσουν τη μνήμη των νεκρών στα μνημόσυνα.

Μετά τα νέα μέτρα που έχουν επιβληθεί για την είσοδο ακόμα και στους ιερούς ναούς, στο δόκανο τον ελεγκτών πιάστηκε και προς τιμήν του… ο πρώτος δημότης του μητροπολιτικού δήμου του Ρεθύμνου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Daynight.gr, ο Γιώργος Μαρινάκης δεν είχε ούτε σε έντυπη, ούτε σε ηλεκτρονική μορφή το πιστοποιητικό του εμβολιασμού του, με αποτέλεσμα να μην του επιτραπεί η είσοδος στην εκκλησία!

Όχι μόνο ως καλός νομικός, αλλά και ως σημαίνον και δίκαιο πολιτικό πρόσωπο, δεν ζήτησε “με το έτσι θέλω” να μπει στο ναό, παρά συμμορφώθηκε με όσα ισχύουν για όλους τους πολίτες της Ελλάδας.

Έτσι λοιπόν, παρέμεινε στον αύλειο χώρο του ναού, όπως και όλοι όσοι δεν επιτρεπόταν να εισέλθουν στο εσωτερικό της εκκλησίας.

Είναι αυτές οι μικρές καθημερινές στάσεις και αποφάσεις μας που κάνουν τη διαφορά και δείχνουν την παιδεία μας. Εύγε και στο προσωπικό που τήρησε τα μέτρα χωρίς εξαιρέσεις, αλλά και στον δήμαρχο που επίσης δεν θεώρησε ότι θα έπρεπε να εξαιρεθεί των νέων μέτρων.

Μακάρι αυτά τα μικρά, καθημερινά παραδείγματα να σηματοδοτούσαν μια αλλαγή στη νοοτροπία αρκετών που ασπάζονται τον τσαμπουκά, παρά τον νου και τη γνώση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς