Τελευταία Νέα

Γιάννης Κεφαλογιάννης για ΒΟΑΚ – “Ο κ. Τσίπρας υποτιμάει την νοημοσύνη των Κρητικών”

Για απόπειρα πολιτικής εξαπάτησης και υποτίμηση της νοημοσύνης των Κρητικών κάνει λόγο, σε γραπτή του δήλωση, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης, σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν αναφορικά με το Β.Ο.Α.Κ. κατά τη διάρκεια της παρουσίας του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Ρέθυμνο.  

Ο κ. Κεφαλογιάννης εμφανίστηκε επικριτικός για το θέμα του Β.Ο.Α.Κ., αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «υπήρξε μια κοροϊδία στο πρόσωπο των Κρητικών από την προηγούμενη Κυβέρνηση, η οποία δυστυχώς συνεχίζεται καλλιεργώντας μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στο ελάχιστο σε αυτά που παρέλαβε η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών». 

Σύμφωνα με τον υφυπουργό, αρμόδιο για θέματα Μεταφορών, «τα τελευταία χρόνια καλλιεργήθηκε συστηματικά ένας πολιτικός εμπαιγμός. Μια μεθοδευμένη αλλοίωση της πραγματικότητας γύρω από το μείζον ζήτημα του Β.Ο.Α.Κ., το οποίο ταλανίζει την τοπική κοινωνία του νησιού εδώ και πολλά χρόνια. Όπως ανέφερε: «για ακόμη μια φορά, ο κ. Τσίπρας, λησμονεί και αποποιείται τις ευθύνες της δικής του κυβέρνησης της οποίας το έργο 4,5 ετών συνοψίζεται στην παρουσίαση ενός «σκίτσου», χωρίς μελέτες και χωρίς περιβαλλοντικές εγκρίσεις. Την στιγμή μάλιστα, που η προηγούμενη κυβέρνηση είχε φθάσει στο σημείο ακόμα και να εγκαταλείψει ουσιαστικά ώριμα έργα μεταξύ των οποίων και το Πάνορμος – Εξάντης». 

Τέλος, ο κ. Κεφαλογιάννης επανέλαβε την δέσμευση, πως πολύ σύντομα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, με επικεφαλή τον Υπουργό, κ. Κώστα Καραμανλή, θα βρεθεί στην Κρήτη, παρουσιάζοντας ένα πλήρες χρονοδιάγραμμα, ώστε «να μελετηθεί, να κατασκευαστεί και να παραδοθεί στο νησί μας ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος, παρέχοντας παράλληλα τεκμηριωμένες απαντήσεις για την πορεία του έργου τα προηγούμενα χρόνια και τη δυνατότητα ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του».

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη: 

«Τα τελευταία χρόνια καλλιεργήθηκε συστηματικά ένας πολιτικός εμπαιγμός. Μια μεθοδευμένη αλλοίωση της πραγματικότητας γύρω από το μείζον ζήτημα του Β.Ο.Α.Κ., το οποίο ταλανίζει την τοπική κοινωνία του νησιού εδώ και πολλά χρόνια . Για ακόμα μια φορά, ο κ. Τσίπρας, λησμονεί και αποποιείται τις ευθύνες της δικής του κυβέρνησης, της οποίας το έργο 4,5 ετών, συνοψίζεται στην παρουσίαση ενός «σκίτσου», χωρίς μελέτες και χωρίς περιβαλλοντικές εγκρίσεις. Την στιγμή μάλιστα, που η προηγούμενη κυβέρνηση είχε φθάσει στο σημείο ακόμα και να εγκαταλείψει ουσιαστικά ώριμα έργα μεταξύ των οποίων και το Πάνορμος – Εξάντης  

Δυστυχώς για τη χώρα, ο κ. Τσίπρας αδυνατεί ακόμα και σήμερα να αντιληφθεί τους λόγους για τους οποίους οι Έλληνες του γύρισαν την πλάτη, επιλέγοντας να πορεύεται απευθυνόμενος σε συγκεκριμένο ακροατήριο μέσα από προσπάθειες πολιτικής εξαπάτησης. Υπήρξε μια κοροϊδία στο πρόσωπο των Κρητικών από την προηγούμενη Κυβέρνηση, η οποία δυστυχώς συνεχίζεται, καλλιεργώντας μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στο ελάχιστο σε αυτά που παρέλαβε η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. 

Η Κρήτη έχει ανάγκη από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο στρατηγικών παρεμβάσεων και όχι από εξαγγελίες άνευ αντικρίσματος. Εγκαίνια σε «μουσαμάδες» εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε. Πολύ σύντομα, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, με επικεφαλή τον Υπουργό, κ. Κώστα Καραμανλή, θα βρεθεί στην Κρήτη προκειμένου να παρουσιάσει ένα πλήρες χρονοδιάγραμμα έτσι ώστε να μελετηθεί, να κατασκευαστεί και να παραδοθεί στο νησί μας ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος, παρέχοντας παράλληλα τεκμηριωμένες απαντήσεις για την πορεία του έργου τα προηγούμενα χρόνια και τη δυνατότητα ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του».»

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – “Προτρέπουμε όσους δεν τελείωσαν το γυμνάσιο και θέλουν, αλλά είναι διστακτικοί, να κάνουν το μεγάλο βήμα”

Αυτή τη σχολική χρονιά, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη …

Ρέθυμνο – Αλώνες – Το χωριό του ήρωα της Πόλης συνέχισε να βγάζει ήρωες!

Μετά τον παπά Λευτέρη Νουφράκη, τον μοναδικό που λειτούργησε το 1919 στην Αγιά Σοφιά, ακολούθησαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize