Τελευταία Νέα

Γιάννης Κεφαλογιάννης – Είναι σημαντικό να προσέλθουν στη διαδικασία με καθαρό μυαλό και πίστη στις δυνατότητές τους

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτής Ρεθύμνου, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης με γραπτή του δήλωση ανέφερε τα εξής:

«Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων εύχομαι στην καθεμία και στον καθένα από τους συμμετέχοντες καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να προσέλθουν στη διαδικασία με καθαρό μυαλό και πίστη στις δυνατότητες τους, επιδεικνύοντας προσήλωση σε όσα διδάχθηκαν, στους στόχους και τα όνειρα τους. Όλοι μας αναγνωρίζουμε τον σημαντικό αγώνα που δίνουν όλη τη χρονιά και κορυφώνεται αυτές τις μέρες και είμαστε δίπλα τους.

Απευθυνόμενος στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, θέλω να τους συγχαρώ ειλικρινά, καθώς για άλλη μία χρονιά, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, επιδεικνύουν τεράστια υπευθυνότητα, ανταποκρινόμενοι επιτυχώς σε σειρά δοκιμασιών που επέφερε στις ζωές μας και στην εκπαιδευτική διαδικασία η αντιμετώπιση ενός δυναμικού φαινομένου όπως είναι η πανδημία του Covid-19.

Σήμερα ξεκινά το τελικό στάδιο μιας μακράς, απαιτητικής και επίπονης διαδικασίας, η οποία ωστόσο, αποτελεί την αρχή για το ξεχωριστό και όμορφο ταξίδι της γνώσης που ακολουθεί της εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η συμμετοχή στις εξετάσεις είναι αδιαμφησβήτητα μια σημαντική μέρα. Δεν πρέπει ποτέ όμως να ξεχνάμε πως το αποτέλεσμα τους δεν ορίζει και δεν προδιαγράφει σε καμία περίπτωση την ζωή, την ευτυχία και την ολοκλήρωση μας ως άνθρωποι και ενεργοί πολίτες. Εύχομαι από καρδίας καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς