Τελευταία Νέα

Γαβριήλ Τσουντάνης – Ο Ρεθυμνιώτης που έβαλε στη θέση τους Κατσούλη και Καραβάτου για το μισανθρωπικό σχόλιο στην εκπομπή τους

Δείτε το απάνθρωπο βίντεο που προσβάλει τους ανθρώπους με αναπηρίες και δη τον μικρό Γιάννη Τσουντάνη:

Όπως σημείωσε ο πατέρας του Γιάννη, Γαβριήλ Τσουντάνης που είναι φωτεινός φάρος με το παράδειγμα και την προσφορά του σε όλες τις οικογένειες που έχουν έναν συνάνθρωπο με κάποια αναπηρία, αλλά και σε όλη την κοινωνία:

«Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου, να σας συστήσω το Γιάννη μας. Είναι 12,5 χρονών και δε μιλάει από γεννησιμιού του! Ελπίζω να σας έφτιαξα τη μέρα, ξέρω ότι γελάτε με κάτι τέτοια!!! Συγχαρητήρια και στην παραγωγή σας. Οι χορηγοί σας τα βλέπουν αυτά;”

 

«Ένα ευχαριστώ στα Πολιτικά Κρήτης και στη φίλη μας Alkioni Christodoulaki για την κοινοποίηση της αγωνίας μας, όποτε συμβαίνουν τέτοιες συμπεριφορές.. Έχω πάρει πολλά μηνύματα από χτες. Όπως και πολλά είναι τα σχόλια συμπαράστασης.

Όμως έγραψα τα εξής και θα τα ξαναπώ: «Δεν ενοχλήθηκα εγώ προσωπικά για το Γιαννάκη μας. Αν και θα μπορούσα ή ίσως και να έπρεπε. Τα έχω ξεπεράσει όλα αυτά ευτυχώς πολύ νωρίς, σχεδόν από την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος μας. Αντιδρώ έτσι γιατί δίπλα μου είναι γονείς με άλλους Γιάννηδες και Γιώργηδες που δεν αντιδρούν. Και δεν αντιδρούν όχι γιατί δεν ενοχλούνται αλλά γιατί δεν έχουν δύναμη να το κάνουν. Δεν έχουν γενικότερα δύναμη. Έχουν βαλτώσει, έχουν χάσει το χαμόγελο, τα βλέπουν όλα μαύρα, ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ! Αυτούς προσπαθώ να στηρίξω. Και γι’ αυτούς θα φωνάζω όποτε κάποιοι ξεπερνούν τα όρια της ανθρωπιάς με οποιοδήποτε τρόπο. Αυτός είναι ο δρόμος μου και ας γίνομαι κακός!»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize