Τελευταία Νέα

Ερωτισμός του τάνγκο και ρομαντισμός του Ρεθύμνου απογειώθηκαν με εραστές του χορού από 29 χώρες!

Κλέβει τις εντυπώσεις το Διεθνές Φεστιβάλ Τάνγκο με την ονομασία “A los Amigos” και που συνδυάζει τα μαθήματα από 3 ζευγάρια επαγγελματιών δασκάλων και χορευτών και χορευτικές βραδιές Τάνγκο, με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα Accordia και προσκεκλημένους ειδικούς dj από Αργεντινή, Λίβανο και Ελλάδα. Το αγαπημένο φεστιβάλ του Ρεθύμνου έκανε πρεμιέρα την τελευταία ημέρα του καλοκαιριού και ολοκληρώνεται αύριο, 3 Σεπτεμβρίου.

Για 5η συνεχή χρονιά το Ρέθυμνο απέδειξε ότι ο συνδυασμός του ερωτισμού του τάνγκο με τον ρομαντισμό της πόλης απογειώνεται μέσα από αυτόν τον χορό που λατρεύεται από ζευγάρια όλου του κόσμου. Δεξιοτέχνες του είδους από την Αργεντινή και την Ελλάδα αποθεώθηκαν στο Σπίτι Πολιτισμού στη γραφική παλιά πόλη, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο που φέρουν περγαμηνές στο τάνγκο, αποδίδοντάς το σε ένα υπέροχο αισθητικό επίπεδο.

Ένας χορός γεμάτος αισθαντικότητα που πλημμυρίζει το ζευγάρι που χορεύει και που ταξιδεύει τους θεατές σε μια θαλπωρή ψυχής που δεν μπορεί να αποτυπωθεί παρά μόνο αν κάποιος το ζήσει.

Εραστές του τάνγκο από 29 χώρες, χόρεψαν τον αγαπημένο τους χορό που όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα υπάρχουν οι ρομαντικές ψυχές που θα τον τιμούν με την καρδιά τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς