Τελευταία Νέα

Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου – Στηρίζουμε τους εργαζόμενους της Creta Farms

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου εκφράζει την αμέριστη στήριξη και συμπαράταξή της στην υπεύθυνη στάση και  στον αγώνα των εργαζομένων της Creta Farms που βρίσκονται σήμερα σε πραγματική ομηρία και παραμένουν απλήρωτοι με ευθύνη των Πιστωτριών Τραπεζών και των βασικών μετόχων της Εταιρίας, ενώ αγωνιούν για το εργασιακό τους μέλλον και τη βιωσιμότητα της Επιχείρησης .

Τα γεγονότα που παρακολουθούμε όλες αυτές τις εβδομάδες, με τις  πιστώτριες τράπεζες, οι οποίες αντί να συνεργαστούν με τις αρμόδιες αρχές και να αποφασίσουν για τη νομιμότητα των διαδικασιών στην Εταιρία,  θέτουν για άλλη μια φορά την Επιχείρηση και τους εργαζόμενους σε ομηρία, παγώνοντας τους τραπεζικούς της λογαριασμούς και καθυστερώντας την εκταμίευση της χρηματοδότησης που συμφωνήθηκε και είναι απαραίτητη ώστε η εταιρία να προχωρήσει στη συνέχιση της λειτουργίας και της παραγωγικότητάς της.

Είναι απορίας άξιο ότι συμβαίνουν όλα αυτά,  ενώ στην Εταιρία υπάρχει υπεύθυνος  που ελέγχει και υπογράφει όλες τις συναλλαγές διασφαλίζοντας τα συμφέροντα των Πιστωτών,  τη στιγμή μάλιστα που, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχει εκδηλωθεί έντονο ενδιαφέρον από επενδυτές.

Γι΄ αυτό ΚΑΛΟΥΜΕ:

  • Τις πιστώτριες τράπεζες να ξεμπλοκάρουν άμεσα τις πιστώσεις που αφορούν αγορές πρώτων υλών και μισθοδοσία προσωπικού ώστε να αποκατασταθεί η παραγωγική λειτουργία της εταιρίας και την γρήγορη ολοκλήρωση των απαραίτητων διεργασιών και διαδικασιών προκειμένου να προχωρήσει χωρίς εμπόδια το σχέδιο αναδιάρθρωσης και λειτουργίας της Επιχείρησης..
  • Τους βασικούς μετόχους να αναλάβουν τις ευθύνες τους,  να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να διευκολύνουν τις διαδικασίες για την  εξεύρεση βιώσιμης λύσης στο πρόβλημα της Εταιρίας.

Είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων σε όποια μορφή αγώνα αποφασίσουν, σε όποιες ενέργειες κι αν προχωρήσουν για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας της Επιχείρησης, τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Τροχαίο με σφοδρή σύγκρουση στον Λατζιμά

Στο σημείο επικράτησε για λίγο κυκλοφοριακή αναστάτωση ενώ κλιμάκιο της τροχαίας που έσπευσε ρύθμισε την …

Ρέθυμνο – Διακοπή νερού στον Άγιο Δημήτριο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Δ.Ε. ΑΡΚΑΔΙΟΥ, 10/08/2020 και ώρα 9:10, ΑΙΤΙΑ ΒΛΑΒΗΣ : ΔΙΑΡΡΟΉ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize