Τελευταία Νέα

Έρχεται το κέντρο κοινότητας Ρεθύμνου – Τους 1.000 πλησιάζουν οι δημότες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού

Τα χίλια άτομα πλησιάζουν οι δημότες Ρεθύμνου που αντιμετωπίζουν κοινωνικά προβλήματα και έχουν ενταχθεί στις σχετικές υπηρεσίες του δήμου. Με την πρόσφατη χρηματοδότηση των κοινωνικών δομών του νησιού από την περιφέρεια Κρήτης, το κέντρο κοινότητας Ρεθύμνου θα λειτουργήσει σύντομα με 3 άτομα προσωπικό, σε χώρο του δημαρχείου, διευκολύνοντας το κοινωνικό έργο του δήμου.

Στην οδό Γερακάρη στη βόρεια πλευρά του δημαρχείου Ρεθύμνου, στον χώρο που αποδεσμεύθηκε από την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας, θα λειτουργήσει σύντομα το κέντρο κοινότητας Ρεθύμνου, στελεχωμένο από δύο κοινωνικούς λειτουργούς και ένα ψυχολόγο.

Ο πρόεδρος του νομικού προσώπου του δήμου Ρεθύμνου, Γρηγόρης Τσιομπίκας, χαιρετίζει την χρηματοδότηση της δομής με 172.800 ευρώ για 3 χρόνια, αφού θα συντελέσει καθοριστικά στην κάλυψη των αναγκών στην κοινωνική μέριμνα του δήμου Ρεθύμνου.

Σκοπός του κέντρου κοινότητας Ρεθύμνου είναι να διευκολυνθεί η διανομή ειδών πρώτης ανάγκης, να καμφθεί ο γραφειοκρατικός φόρτος και να εξυπηρετηθούν οι όποιες άλλες ανάγκες των χιλίων περίπου δημοτών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς