Τελευταία Νέα

Επιμορφωτικά σεμινάρια για βουλευτές οργανώνει η ΚΟ της ΝΔ

Mε στόχο την βελτίωση της ποιότητας του πολιτικού διαλόγου και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των αποφάσεων

Επιμορφωτικά σεμινάρια για τα μέλη της κοινοβουλευτικής της ομάδας σε κρίσιμα θεσμικά, κοινωνικά και σύγχρονα ζητήματα οργανώνει η Νέα Δημοκρατία με στόχο την βελτίωση της ποιότητας του πολιτικού διαλόγου και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των αποφάσεων.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της πλειοψηφίας Ιωάννη Μπούγα ο οποίος σε συνεργασία με το ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, διαμορφώνει τις λεπτομέρειες του προγράμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη προγραμματιστεί οι δύο πρώτοι κύκλοι σεμιναρίων. Ο πρώτος θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Ιούλιο και θα περιλαμβάνει δύο θεματικές ενότητες για την Συνταγματική Ιστορία και την λειτουργία των Θεσμών. Ο δεύτερος κύκλος θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο και θα αφορά πιο σύγχρονα ζητήματα όπως μελέτη ερευνών (κοινωνικών, οικονομικών, δημοσκοπήσεις κ.α.) και λειτουργία Διεθνών Οργανισμών. Οι διαλέξεις θα δίνονται από καθηγητές πανεπιστημίων, οι πρώτες συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά ενώ στόχος των οργανωτών είναι η πραγματοποίηση σεμιναρίων και σε ανοικτούς χώρους με φυσική παρουσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς