Τελευταία Νέα

Επί τάπητος τα θέματα του νομού Ηρακλείου στην συνάντηση Κεφαλογιάννη-Κουκιαδάκη

Με τον  Αντιπεριφερειάρχη  Ευρυπίδη Κουκιαδάκη, αρμόδιο για τα θέματα του νομού Ηρακλείου, συναντήθηκε ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης με τον οποίο είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει θέσεις και απόψεις πάνω στα θέματα που απασχολούν τους πολίτες του  νομού.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης συζητήθηκαν μεταξυ  άλλων θέματα που αφορούν τον ΒΟΑΚ , τους  Κομβους ΠΑΓΝΗ και Αγίας Πελαγίας, φραγμάτων ύδρευσης και άρδευσης, καθως επίσης τα αναπτυξιακα έργα της Μεσσαρας  με έμφαση την ολοκλήρωση Δρόμου Μεσσαρας.
Ο κ. Κουκιαδάκης ενημερωσε επίσης τον κ. Κεφαλογιάννη ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης ώστε με ευελιξία και αποτελεσματικότητα να στηριχθεί το πρόγραμμα της δακοκτονίας στον νομό προς όφελος των παραγωγών του νησιού και της τοπικής οικονομίας τονίζοντας την άμεση ανάγκη εξασφάλισης από το Υπουργείο των απαιτούμενων ποσοτήτων φαρμάκων για τους υπόλοιπους ψεκασμούς και την στήριξη του προγράμματος δακοκτονίας.
Ο κ. Κεφαλογιάννης ξεκαθαρισε για άλλη μια φορά ότι είναι στην διαθεση της Περιφερειας να προωθησει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη μαζί και με τους αλλους συναδελφους του τα ζητήματα της Κρήτης πάντα προς όφελος των πολιτων και της αναπτυξιακης προοπτικης του νησιου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize