Τελευταία Νέα

Εντυπωσιακή πασαρέλα στο Ρέθυμνο με ρούχα από… χαρτί!

Ήρθαν από την Κορέα στο Ρέθυμνο με υπέροχες δημιουργίες φτιαγμένες από… χαρτί! Πρόκειται για φορέματα που φτιάχτηκαν με την παραδοσιακή τεχνοτροπία του χαρτιού Hanji. Το κοινό απόλαυσε και παραδοσιακή κορεάτικη μουσική σε μια πασαρέλα, διαφορετική από τα συνηθισμένα!

Πανέμορφες κοπέλες μέσα σε έργα τέχνης από… χαρτί!

Απίστευτο κι όμως αυτά τα αριστουργήματα είναι φτιαγμένα από κορεάτικο χαρτί Hanji. Η συνεργασία ευοδώθηκε με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης να συνεργάζεται με ανθρώπους της μακρινής χώρας της ανατολής και το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει το πλήθος που έμεινε κυριολεκτικά με το στόμα ανοικτό.

Οι διοργανωτές φρόντισαν να δημιουργήσουν ακόμη και χάρτινα φορέματα με τις σημαίες των δύο χωρών, αποσπώντας ένα γερό χειροκρότημα από το κοινό. Με τον πιο δημιουργικό τρόπο ήρθαν κοντά οι τόσο μακρινές μεταξύ τους χώρες.

Το “Hanji Fashion Show” έχει αναγνωριστεί ως μοναδικό γεγονός το οποίο αντικατοπτρίζει τον συναισθηματικό κόσμο του κορεάτικου λαού και έχει λάβει πρόσκληση διοργάνωσης από 20 χώρες σε Ευρώπη, Ασία και Ηνωμένες Πολιτείες.

Το μακιγιάζ και τις κομμώσεις επιμελήθηκε το 1ο εργαστηριακό κέντρο Ρεθύμνου, ενώ σε ρόλο μοντέλου ήρθαν οι πανέμορφες μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Ρεθύμνου.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Ζητά χρηματοδότηση για προμήθεια 10 ηλεκτρικών οχημάτων ο δήμος Αγίου Βασιλείου

Υποβολή στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για προμήθεια 10 ηλεκτρικών οχημάτων προϋπολογισμού 740.000€ Για 10 νέα …

Ρέθυμνο – Εθελοντισμός και προσφορά στον Καλονύχτη

Καλονύχτης, ένα χωριό που σέβεται το περιβάλλον Το χωριό Καλονύχτης με τους, περίπου 210 κατοίκους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize