Τελευταία Νέα

Έντονο ενδιαφέρον για τις εκλογές του Πανεπιστημίου Κρήτης

Ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Κρήτης υποψήφιοι Πρυτάνεις, παρά το γεγονός πως η κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας δεν έχουν ακόμα διευκρινίσει τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών.

Το Υπουργείο προσανατολίζεται στο να επαναφέρει τις υποψηφιότητες σχημάτων στα οποία θα καθορίζονται από την αρχή και οι αντιπρυτάνεις σε αντίθεση με τις ανεξάρτητες υποψηφιότητες που ίσχυσαν με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το μέχρι στιγμής χρονοδιάγραμμα, οι εκλογές στο Πανεπιστήμιο Κρήτης θα προκηρυχθούν τον ερχόμενο Μάιο και οι κάλπες θα στηθούν τον ερχόμενο Ιούνιο. Ο νέος πρύτανης θα αναλάβει καθήκοντα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και η θητεία του θα είναι πενταετής.

Το τελευταίο διάστημα τα ονόματα που ακούγονται για τη θέση του πρύτανη είναι του σημερινού πρύτανη, Παναγιώτη Τσακαλίδη, του κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής Γιώργου Κοντάκη, και του προέδρου του Τμήματος Φιλολογίας, Αλέξη Καλοκαιρινού.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Πρυτανικές εκλογές – Σήμερα η αναμέτρηση για τους δύο υποψήφιους πρυτάνεις του Πανεπιστημίου Κρήτης

Ηλεκτρονικά τα μέλη του Πανεπιστημίου Κρήτης εκλέγουν σήμερα τη νέα τους διοίκηση Ήγγικεν η ώρα …

Ρέθυμνο – Μηνάς Σαματάς – “H  χρησιμότητα της «άχρηστης»  Κοινωνιολογίας στην  εποχή του κορονοϊού  και η άκαιρη κατάργησή της”

H  χρησιμότητα της «άχρηστης»  Κοινωνιολογίας στην  εποχή του κορονοϊού  και η άκαιρη κατάργησή της Μηνά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize