Τετάρτη , 30 Νοέμβριος 2022
Τελευταία Νέα

Με εντολή της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη η έρευνα στο σπίτι συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, έρχεται σχέδιο με ανάλογες επιχειρήσεις, με τον συντονισμό της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελ. Τουλουπάκη, και σε άλλα σπίτια νυν ή πρώην συνεργατών των δέκα πολιτικών προσώπων που κατονομάζονται από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες στη δικογραφία για τη Novartis

Με εντολή της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, έγινε η έρευνα στο σπίτι συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο η έρευνα έγινε από την Αστυνομία.

Το ΑΠΕ, επικαλούμενο έγκυρες πληροφορίες, αναφέρει ότι η συγκεκριμένη έρευνα εντάσσεται στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονται απο την οικονομική εισαγγελία και την εισαγγελέα διαφθοράς, για την υπόθεση της Novartis, και σημειώνει ότι στην προκειμένη περίπτωση, φαίνεται πως την έρευνα διέταξε η εισαγγελέας διαφθοράς, η οποία χειρίζεται απευθείας την υπόθεση και θα αξιολογήσει τυχόν ευρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, έρχεται σχέδιο με ανάλογες επιχειρήσεις, με τον συντονισμό της εισαγγελέως Διαφθοράς, και σε άλλα σπίτια νυν ή πρώην συνεργατών των δέκα πολιτικών προσώπων που κατονομάζονται από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες στη δικογραφία για τη Novartis.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *