Τρίτη , 29 Νοέμβριος 2022
Τελευταία Νέα

Ενημερώθηκαν για θέματα σπουδών, έρευνας, προοπτικών στην Επιστήμη και Μηχανική των Υπολογιστών

«ΗΜΕΡΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ – ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2017 -2018» – ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ

 

Το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Ιδρύματος στα πλαίσια της  ενημέρωσης των μαθητών Β και Γ Λυκείου σχετικά με θέματα σπουδών, έρευνας και επαγγελματικών προοπτικών στην περιοχή της Επιστήμης και της Μηχανικής των Υπολογιστών, διοργάνωσαν με ιδιαίτερη επιτυχία εβδομάδα ενημέρωσης στο κτίριο του Τμήματος, στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών, στο Ηράκλειο Κρήτης από την Δευτέρα 29/1/2018 έως και την Παρασκευή 2/2/2018.

 

Η παρουσία συνολικά 700 μαθητών της Β και Γ Λυκείου από τα παρακάτω Σχολεία αποτέλεσε ιδιαίτερη χαρά και τιμή για το Τμήμα.

1 Γενικό Λύκειο Αρχανών
2 Γενικό Λύκειο Γαζίου
3 Γενικό Λύκειο Ελευθερίου Βενιζέλου, Χανιά
4 3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου
5 4ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου
6 5ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου
7 7ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου
8 11ο  Γενικό Λύκειο Ηρακλείου
9 13ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου
10 2ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας
11 Γενικό Λύκειο Νεάπολης
12 2o Γενικό Λύκειο Χανίων
13 Γενικό Λύκειο Χάρακα
14 Γενικό Λύκειο Λιμένα Χερσονήσου
15 1ο ΕΚ Ρεθύμνου
16 2ο ΕΚ Ηρακλείου
17 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ηρακλείου
18 Παγκρήτιο Εκπαιδευτήριο
19 Πειραματικό Γενικό Λύκειο Ηρακλείου
20 Πειραματικό Λύκειο Ρεθύμνου – Παν/μίου Κρήτης

 

Το πρόγραμμα όλων των ημερών περιλάμβανε σύντομες παρουσιάσεις και επιδείξεις τεχνολογιών στα εργαστήρια και στους χώρους του Τμήματος. Οι σχετικές παρουσιάσεις είναι διαθέσιμες σε μαγνητοσκόπηση μέσω του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου: http://video.sch.gr. Επιπλέον, ενημερωτικό υλικό σχετικά με το Τμήμα υπάρχει στην ιστοσελίδα του Τμήματος: http://www.csd.uoc.gr, στην κατηγορία «Το Τμήμα/Παρουσιάσεις».

 

Το Τμήμα θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους Μαθητές που συμμετείχαν, όπως και τους συνοδούς Εκπαιδευτικούς, τις Διευθύνσεις των Σχολείων, τα Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού, τις Διευθύνσεις Β/μιας Εκπαίδευσης και τους Σχολικούς Συμβούλους Πληροφορικής που βοήθησαν στην πραγματοποίηση των επισκέψεων.

 

Το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών σε συνεργασία με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κρήτης στα πλαίσια της δράσης « Ημέρες Γνωριμίας με το Πανεπιστήμιο Κρήτης» θα οργανώσουν αντίστοιχες επισκέψεις και την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά, συνεχίζοντας την ενημέρωση σχετικά με θέματα σπουδών, έρευνας και επαγγελματικών προοπτικών στην περιοχή της Επιστήμης και της Μηχανικής των Υπολογιστών.

 

Web: http://www.csd.uoc.gr

Twitter: https://twitter.com/UOC_CSD_News

LinkedIn: https://www.linkedin.com/groups/13502167

Facebook: https://www.facebook.com/CSDadmin

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *