Ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για τη συγκέντρωση με στόχο τη στελέχωση του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάο

 Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Αγίου Νικολάου, προκειμένου να τον ενημερώσει για τη συγκέντρωση που οργανώνουν οι τοπικοί φορείς, την Πέμπτη 19 Απριλίου στην κεντρική πλατεία της πόλης, με στόχο τη στελέχωση του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

 

Στη συνάντηση μετείχαν η Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Μαρία Βάρδα, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου Μανόλης Κλώντζας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Γιώργος Μανουσάκης, ο Ταμίας της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Λασιθίου Αργύρης Αλεξανδρόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου φίλων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Δημήτρης Μετοχιαννάκης και ο καρδιολόγος – Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ανδριώτης.

 

Ο πρόεδρος των Εργαζομένων παρέδωσε αναλυτικό υπόμνημα στον κ. Αρναουτάκη με τα προβλήματα και τα αιτήματα που διατυπώνονται από τους τοπικούς φορείς, με κυρίαρχο, όπως είπαν, την ενίσχυση με προσωπικό του νοσοκομείου προκειμένου να μπορεί ν’ ανταποκριθεί στο ρόλο του, ενώ παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα προβλήματα από τους συμμετέχοντες.

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε τη στήριξή του στους φορείς επισημαίνοντας πως με τις ελλείψεις που έχουν καταγραφεί είναι αναγκαία η ενίσχυση του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου με προσωπικό, χαρακτηρίζοντας δίκαιο το αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Αγίου Νικολάου.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς