Κυριακή , 27 Νοέμβριος 2022
Τελευταία Νέα

Εμετικοί διάλογοι Ρούλας Πισπιρίγκου με Δήμητρα και Μάνο Δασκαλάκη

«Φωτιά» στο θρίλερ της Πάτρας βάζουν οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της Ρούλας Πισπιρίγκου τόσο με την αδερφή της, Δήμητρα, όσο και με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Μάλιστα, οι εν λόγω συνομιλίες όχι μόνο ρίχνουν ακόμη περισσότερο «φως» στην τραγική αυτή υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, αλλά εν πολλοίς εκθέτουν την 33χρονη κατηγορούμενη, ενώ παράλληλα φανερώνουν και στοιχεία που οι (αρνητικοί) πρωταγωνιστές του «θρίλερ» απέκρυπταν μέχρι τώρα.

– 2:41
Οι επικοινωνίες της Ρούλας με την αδελφή της και τον εν διαστάσει σύζυγό της έγιναν μέσω SMS, αλλά και μέσω Messenger, με τις αποκαλυπτικές συνομιλίες να βρίσκονται ήδη στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Πώς αποκαλύφθηκαν οι «καυτοί» διάλογοι
Οι διάλογοι-«φωτιά», που θέτουν νέα δεδομένα στην υπόθεση, ήρθαν στο φως μετά την άρση του απορρήτου στις ηλεκτρονικές συσκευές (κινητά, τάμπλετ, λάπτοπ κ.λπ.) της Ρούλας Πισπιρίγκου, τις οποίες κατάσχεσαν οι Αρχές, την 1η Απριλίου.

Οι συνομιλίες αυτές έχουν καταγραφεί τόσο πριν, όσο και μετά την πρώτη ανακοπή καρδιάς της 9χρονης Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο και τη μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου (από 5/4/21 μέχρι 15/4/21).

Αστυνομικοί με κατασχεμένα αντικείμενα από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου / Φωτογραφία: Intimenews /ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Θα πάω στον εισαγγελέα να σας καταγγείλω και τους δύο, θα πάει σε ίδρυμα το παιδί»
Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Μπαμ», Ρούλα και Δήμητρα Πισπιρίγκου απαντούν η μία στην άλλη με οργή, βαριές κουβέντες και σκληρή γλώσσα, με τη Δήμητρα μάλιστα να απειλεί ότι θα πάρει τον εισαγγελέα για να καταγγείλει και τους δύο γονείς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Αρχές εξετάζουν 95 SMS ανάμεσα στη Ρούλα και τη Δήμητρα Πισπιρίγκου, από τις 6/4/21 έως και τις 29/4/2021, όταν η 33χρονη κατηγορούμενη είχε εγκαταλείψει προσωρινά το σπίτι μετά τον θάνατο της Ίριδας και πριν από τη μεταφορά της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο.

Ρούλα 6/4/2021: «Άμα έχεις ενοχές, τράβα αυτοκτόνα. Από χθες μου στέλνεις να πεθάνω. Να σας δείξει τα μηνύματα και τώρα πάει στο τμήμα (σ.σ. ο Μάνος) λέει, δεν ξέρω τι θα γίνει, μόνο να προσέχετε το παιδί»
Δήμητρα Πισπιρίγκου (6/4/21 – 2.51 μ.μ.) «Σήκω το τηλέφωνο θα σε πάρει ο διάολος…Τα έχεις κάνει πουτάνα… Αντί να σκεφτείς γ***** τον Χριστό σου γ***, ότι έχεις χάσει τα παιδιά σου και έχεις άλλο ένα που καίγεται για σένα λες αρχ**… Τσακίσου και σήκωσέ το… Μίλησα με τον Μάνο… και πολύ καλά θα κάνει να στο πάρει το παιδί… Το παιδί σου πλαντάζει μήπως πεθάνεις και εσύ στέλνεις μηνύματα σαν τις παλιό π*******. Σήκωσέ το τώρα και άσε τις απειλές»
Ρούλα 6/4/21 3.01: «Να του τα δώσετε… Και να της πεις ότι η μαμά την αγαπάει πολύ… Και να μην τον απειλείτε»
Δήμητρα: «Σήκωσέ το τώρα… Και μετά αυτοκτονία… Αν δεν το σηκώσεις θα πάω στον εισαγγελέα και θα σας καταγγείλω και τους δύο και θα πάει σε ίδρυμα το παιδί… Αν αυτό θες για το παιδί σου, ντροπή σου που είσαι μάνα»
Ρούλα: «Ντροπή μου εμένα που είμαι μάνα, αυτουνού όχι ντροπή το να μας παρατάει με δύο παιδιά πεθαμένα. Μπράβο σας. Βαρεθήκαμε τις απειλές σας, πνίγηκα ρε, δεν μπορώ άλλο πόνο. Να τον πάρεις τηλέφωνο να δεις τι στέλνει, να σας δείξει και μετά θα μου πεις ντροπή μου εμένα. Του το είπα. Δεν αντέχεται άλλος πόνος. Ρε καθίστε εσείς ή δίνετε συμβουλές συνέχεια, να μπορέσετε να συνεχίσετε, εγώ δεν μπορώ, δεν μπορώ άλλο, τέλος…Εμένα πρήζετε, αυτός τίποτα. Κύριος σε όλα… Μπράβο σας»
Δήμητρα 6/4/21 6.17 μ.μ.: «Αλλιώς θα έρθει η αστυνομία και θα σε κατεβάσει… Κατέβα τώρα… Μόνη μου είμαι με τον Τς… Πες μου πού είσαι να ανέβω να μιλήσουμε… Μην μπλέξουμε τσάμπα. Έλα και θα τα βρούμε όλα»
Ρούλα: «Παίρνω εγώ την αστυνομία τώρα και θα δείτε όλοι. Είμαι 32 χρονών και θέλω να είμαι μόνη μου. Τι θα πείτε ρε στην αστυνομία, τι; Ότι έφυγα απ’ το σπίτι, και; Η πρώτη είμαι ή η τελευταία; Παίρνω τον δικηγόρο τώρα όμως αν δεν με αφήσετε ήσυχη»
Δήμητρα: «Πήραμε εμείς το δικηγόρο, θα σε χώσουν μέσα. Ξεκόλλα χαζή, θα σε βάλουν στην ψυχιατρική»
Ρούλα: «Ποια ψυχιατρική ρε, τι λέτε, πάτε καλά; Όποιος φεύγει από το σπίτι του είναι τρελός;»
Δήμητρα: «Έχει στείλει μηνύματα και θα τα χρησιμοποιήσει αυτός. Σκέψου μόνο το παιδί σου»
Ρούλα: «Μίλησα με τον δικηγόρο, δεν μπορεί να το πάρει ο Μάνος το παιδί αφού εγκατέλειψε το σπίτι του, σκέψου λογικά… Εγώ δεν έχω στείλει τίποτα… Δεν ξέρω τι λέει»
Δήμητρα: «Ελα να μιλήσουμε και μετά κάνε ό,τι θες…Έχει στείλει, μου τα έστειλε τα μηνύματα, μη λες μαλ*** τώρα σε μένα»
Ρούλα : «Εγώ του είπα μόνο ότι θα εξαφανιστώ γιατί δεν αντέχω άλλο, αν έχει μηνύματα να τα δείξει… Εγώ σου είπα ότι αυτό μου έλεγε, θα πεθάνω»
Ρούλα 6/4 /21 6.24: «Λοιπόν, για κλείσε να πάρω το δικηγόρο, να δούμε, δεν κατάλαβα να με ψάχνει η αστυνομία, για ποιο λόγο; Δεν είμαι ανήλικη»
Δήμητρα: «Ρε έλα να μιλήσουμε να τελειώνουμε, θα μπλέξουμε… θα μείνεις μόνη, αυτό θες; Ή θες να πεθάνεις… έθαψες δύο παιδιά γ*** το κεφάλι σου…»
Ρούλα: «Εγώ δεν είπα πουθενά να πεθάνω, δεν ξέρω τι λέτε και τι λέει ο Μάνος ή τον ακούτε κιόλας».
Δήμητρα: «Τον γράφω στα α*** μου τον Μάνο. Εγώ τον πήρα να του πω ότι θα πάρω εγώ το παιδί και μου είπε ότι έχει βάλει δικό του δικηγόρο και θα το πάρει αυτός… Το παιδί σου έκλαιγε και σε ζήταγε… Τελείωνε μη μου τρως το Χριστό»
Ρούλα: «Λοιπόν άκου, θα έρθει, θα του δώσετε το παιδί και δεν θα σας ενοχλήσει κανείς και άσ’ τον με το παιδί να το μεγαλώσει όπως μπορεί».
Ρούλα 6/4/21: «Τώρα ο δικηγόρος δεν το σηκώνει, μην το συνεχίζετε, γιατί θα πάρω εγώ την αστυνομία… Ο Μάνος μου είπε ότι το βράδυ θα έρθει να πάρει το παιδί. Δώσ’ το, γιατί θα μπλέξετε όντως… Αν δεν θέλετε, φέρε μου κάπου το παιδί να το πάρω εγώ να φύγω, αλλά θα φύγω και δεν θα ξέρει κανείς»
Δήμητρα: «Μου είπε ο δικηγόρος καλή μου κοπέλα ότι έχει εγκαταλείψει το σπίτι και από τη στιγμή που δεν θέλει το παιδί δεν μπορεί να πάει μαζί του… Να το πάρεις εσύ και να φύγεις χίλιες φορές»
Ρούλα: «Επειδή θέλω τα καλύτερα για το παιδί μου για αυτό δεν τ’ ακούω απ’ την αρχή αλλιώς θα την έπαιρνα και θα φεύγαμε μαζί γι’ αυτό. Επειδή δεν θέλω άλλο να τη στεναχωρώ άλλο δώσ’ τη στον Μάνο, εφόσον τη θέλει, και τέλος… Πες να μιλήσετε όλοι μαζί χωρίς εμένα… Και αν είναι και αλλάξει γνώμη να έρθει να βρει, αν όχι θα με πάρεις για να μου το πεις… Εγώ δεν θέλω να είμαι μπροστά σε όλους, μιλήστε του εσείς μόνο με τον πατέρα του»

Αίσθηση προκαλούν και οι διάλογοι στο Messenger μεταξύ της Ρούλας και της Δήμητρας Πισπιρίγκου.

Οι Αρχές εξετάζουν τα μηνύματα μεταξύ των δύο γυναικών από τις 8/4/2021 (ημερομηνία εισαγωγής της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο) μέχρι τις 15/4/2021 (που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο Ρίο), με εμφανή την προσήλωση της Ρούλας -με συνεχείς ερωτήσεις στην αδερφή της- αν ο Μάνος φορά βέρα και αν έχει ενεργό το Facebook.

Ρούλα (8/4/21): «Μήπως πρόσεξες αν είχε βέρα σήμερα, γιατί μου είπε την έχει βγάλει»
Δήμητρα: «Όχι, δεν τον κοίταξα καθόλου»
Ρούλα: «Γ* ούτε εγώ»

Σοκάρει μάλιστα η αναφορά της στην Τζωρτζίνα, όταν έπεσαν οι σφυγμοί της στις 8/4/21 και ώρα 11:50.

Ρούλα: «Έπεσαν οι σφυγμοί στο 70 και κοπάναγε αυτό, χέστηκα!»
Δήμητρα: «Άμα τον ξαναδούμε θα το κοιτάξω… Κοιμήθηκε το παιδί;… Τέτοια λέγε να χορεύω πεντοζάλι απόψε»
Ρούλα: «Ευτυχώς ήταν νοσηλεύτρια εδώ και μου λέει είναι που της πήρα πίεση, ναι, τώρααα»
Ρούλα 9/4/21 3.18: «Για μπες στο προφίλ (σ.σ. του Δασκαλάκη) του μία»
Δήμητρα: «Όλα τα ίδια… Και δεν έχει ανεβάσει και τίποτα… Εντάξει μ… Τώρα πώς είναι;»
Ρούλα: «Αρχίζει να νυστάζει, καλά είναι όμως»
Δήμητρα: «Για άσ’ τη να κοιμηθεί ρε παιδί μου… Και αν το ξανακάνει εγώ είμαι σίγουρη ότι θα είναι ψυχολογικό, γιατί εκεί ηρεμεί και της βγαίνουν όλα… Και μακάρι να είναι αυτό δλδ»
Ρούλα: Και εγώ αυτό λέω, μακάρι να ‘ναι αυτό. Τπτ άλλο γιατί δεν με κρατάν τα πόδια»
Ρούλα 9/4/21 8.20: «Κοίτα το προφίλ του γιατί γέννησε η γυναίκα του στιχουργού μήπως έχει ανεβάσει τπτ για βαφτιστήρι κτλπ και βγάλτο φωτό και κράτα το»
Δήμητρα: «Ναι, μισό… Τίποτα δεν έχει ανεβάσει…Το FACEBOOK μπορεί να το έχει κλειδώσει και να μην μπορώ να δω»
Ρούλα: «ΟΚ… Κοίτα μία, το έβγαλε το παντρεμένος;»
Δήμητρα: «Όχι… Το παιδί πώς είναι;»
Ρούλα: Τη βέρα ήξερε να τη βγάλει… κοιμάται (η Τζωρτζίνα)»
Δήμητρα: Όλα καλά δλδ;
Ρούλα: «Ναι, κοιμάται»
Δήμητρα Πισπιρίγκου (10/4/21 10.42 μ.μ.): «Τι γίνεται ρε, πες μου, εδώ τα έχουμε δει όλα»
Ρούλα: «Δεν ξέρω ρε… Περίμενε, είναι όλοι από πάνω της ακόμα… Μιλάει»
Δήμητρα: «Τι έπαθε;»
Ρούλα: «Βγήκε λέει κάτι, φαίνεται να ξεκινάει σαν βρογχίτιδα»
Δήμητρα: «Δεν είναι κάτι σοβαρό όμως… Αυτό μας νοιάζει»
Ρούλα: «Πάει η γαστρεντερίτιδα τώρα, πάμε στη βρογχίτιδα, για να δούμε»
Δήμητρα: «Μήπως έχει και τα δύο;»
Ρούλα: «Ναι, έχει τα κέρατά τους».
Οι σκληροί διάλογοι Ρούλας Πισπιρίγκου – Μάνου Δασκαλάκη
Στο μεταξύ, η εφημερίδα «Μπαμ» έφερε στο «φως» και κάποια από τα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη, τα οποία σοκάρουν. Οι ατάκες αποκαλυπτικές…

Η 33χρονη τον απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει, με τον σύζυγό της να της γράφει: «Κάθε φορά που θα χωρίζουμε, θα έχουμε μία απώλεια;».

Σε άλλη συνομιλία, στις 5/4/2021, όπως φαίνεται από την ανταλλαγή των μηνυμάτων, το ζευγάρι τσακώνεται με αφορμή πως η Τζωρτζίνα λέει στον πατέρα της ότι δεν θέλει να του ξαναμιλήσει.

 

Μάνος σε Ρούλα: «Τρέχα στον Γιαννάκη σου»
Ρ.: «Τρέξε εσύ που το έχεις ανάγκη και ήμασταν εμπόδια. Εγώ της έχω πει όλη την αλήθεια, να της πεις κι εσύ όμως ότι με είχες κάνει ”τάρανδο” και τι έκανα εγώ και τι εσύ τώρα που έχασα δύο παιδιά».
Μ.: «Τρέξε πάλι στον Γιαννάκη, αυτή είσαι». (Προφανώς εννοεί τον άνδρα με τον οποίο είχε εξωσυζυγική σχέση η Ρούλα Πισπιρίγκου).
Ρ.: «Λέγε ό,τι θες, θα σου περάσει. Έτσι έλεγες και σε μένα, ”θα μου περάσει”».
Μ.: «Εσύ τα λες αυτά, όχι εγώ. Τρέχα στον Γιαννάκη μόλις γυρίσεις. Μην ξεχάσεις να του μιλήσεις και να ξαναπάς μαζί του, κορίτσι μου. Αυτή είσαι».
Ρ.: «Ιώδιο στις πληγές θα σου πρότεινα για το τσούξιμο».
Μ.: «Κοίτα μην αυτοκτονήσεις με κάνα καλώδιο, γελοία… Θα δεις πόσο ιώδιο θα βάλεις εσύ από δω και πέρα».

Ρούλα: «Με παράτησε ο ”άνδρας-υπόδειγμα”»
Ρ.: «Για ποιο λόγο; Που με παράτησε ο ”άντρας υπόδειγμα”, που με πρόσεχε, που με πήγαινε βόλτες, που με αγάπαγε πολύ, που δεν πήγαινε με άλλες γυναίκες ή αγάπαγε τα παιδιά του και μας χαρίζει ώρες ατελείωτης χαράς. Που δεν μας έκανε ποτέ να κλαίμε, που δεν μας έχει κάθε τρεις ημέρες να ξεσπιτωνόμαστε, να πάρει τα πράγματά του, που δεν σέβεται ούτε τον θάνατό τους. Έχεις δίκιο, θα με πειράξει πολύ. Δεν έκατσες, σε κράτησα γιατί ήμουν ζώον, μόνος σου το είπες».
Μ.: «Τα παράτησες και πήγες να γ@@@».
Ρ.: «Ναι, ό,τι πεις εσύ, χατίρια δεν χαλάω».
Μ. : «Συγγνώμη, συμπαράσταση σου έκανε ο Γιάννης. Απλά, σου λέρωσε λίγο το σώμα και το…».
Ρ.: «Εσύ ότι είσαι μ@@@ με αυτά που κάνεις και λες, το ξέρεις ή η αυτογνωσία δεν έχει φτάσει στον πλανήτη σου ακόμα;».
Μ.: «Είμαι πολύ, πάρα πολύ που πίστευα ότι θα πέσεις από το παράθυρο και δε σε έσπρωχνα».
Ρ.: «Ε, ας το έκανες. Γιατί κούρασες πάλι».
Μ.: «Ναι, έχεις δίκιο, τράβα γ@@@. Το κάνεις και εύκολα τώρα που είσαι σε στιγμή αδυναμίας, χαχαχαχα. Για ποια αηδία μιλάς, εκείνη που με έκανες να νιώσω όταν σε φίλησα και έπλυνα το στόμα μου;».
Ρ.: «Δεν ξέρω τι λες πάλι».
Μ.: «Ναι παιδί μου… Σε ηχογραφούσα όταν μου τα έλεγες δυστυχώς».
Ρ.: «Δεν με νοιάζει, δεν κρύβω κάτι… ΟΚ, για περίμενε να πάρω τον δικηγόρο μου λίγο και θα ξαναδούμε αν θα ξαναμιλήσεις στο παιδί, αλήτη… Που με ηχογράφησες κιόλας».
Μ.: «Ντροπή σου».
Ρ.: «Με απειλείς για κάτι, να ξέρω να απευθυνθώ στην αστυνομία, γιατί έχω και ένα παιδί».
Μ.: «Εγώ δεν ξέρω τι λες, απείλησα πουθενά;»
Ρ.: «ΟΚ, πάω στην Αχαγιά, στο τμήμα, να δούμε αν απειλείς ή όχι».
Μ.: «Πωωωω, ανατρίχιασα. Πάρε τον Γιαννάκη να έρθει να μας κάνει ”ντα”, που ήταν και καλός, αλλά σε εμένα δεν μπορούσες να πεις κάτι άλλο να μας βαρέσει με αυτό που έβαζε»…
Μάνος σε Ρούλα για την εξωσυζυγική σχέση: «Πήρες εκδίκηση με το ίδιο νόμισμα»
Τα μηνύματα συνεχίζονται το βράδυ της ίδιας μέρας:

Μ.: «Σ’ ευχαριστώ για όλα… Με πλήγωσες με τον καλύτερο τρόπο, δεν μπορούσες χειρότερα. Συγχαρητήρια, πήρες την εκδίκησή σου με το ίδιο νόμισμα».
Ρ.: «Ναι, το έκανα. Δεν ήθελα καμία εκδίκηση και δεν ήθελα να σε πληγώσω. Εσύ ήσουν όλη την ώρα έρχομαι-φεύγω».
Μ.: «Έχεις δίκιο, εγώ σε έφτασα. Συγχαρητήρια. Ήξερες πώς θα πονέσεις κάποιον που σε αγαπούσε. Εύχομαι ο επόμενος να σε γ@@@, όπως γ@@@ εσύ εμένα. Τίποτα άλλο. Καλή σου συνέχεια».
Ρ.: «Δεν ήθελα να το κάνω, στο είπα. Όταν ξεκολλήσει το κεφάλι σου από την τσίχλα που σου έχει κολλήσει, ίσως τα ξαναπούμε. Εσύ παιδάκι μου δε σέβεσαι τίποτα, ούτε παιδιά πεθαμένα, ούτε ζωντανά… Ναι, τώρα είχες φύγει. Ναι, πάντα ήσουν, εγώ σε κράταγα, δεν ήθελα να σε πονέσει τίποτα, δεν υπάρχει να μ’ αγαπήσει κανένας πιο πολύ, από νωρίς εσύ το έχεις τερματίσει το θέμα. Εγώ δεν διέλυσα τίποτε, εσύ διέλυσες την οικογένειά σου, γιατί δεν μπορείς να δεχτείς το λάθος, όταν το έκανες εσύ ήταν ωραία; Εμ, βέβαια, εγώ εδώ σου είπα μην πεις… Σε πήρα αγκαλιά, δεν σε έδιωξα εγώ και ενώ έχεις χάσει δύο παιδιά και τώρα ένα, πριν 10 μέρες… Εσύ όμως είσαι άρχοντας, τίποτα δεν συγχωρείς και τίποτα δεν καταπίνεις. Ε, άντε στο καλό, να σου φύγουν και τα πλακώματα και όλα. Εγώ τόσα χρόνια το βούλωνα όμως και δεν έφυγα ποτέ και πήγαινα στον καθρέφτη και έλεγα ”Τι έχω κάνει; Ή φταίω; Να το διορθώσω”. Εσύ μόνο την πάρτη σου κοιτάς. Άντε να κάνεις και καριέρα και παιδιά και 10.000 γκόμενες μπορείς, έδειξες σ’ εμάς τι είσαι και στους ζωντανούς και στους πεθαμένους. Παιδί, δεν κρατάω γιατί δεν θέλω να δει τι πατέρα είχε. Μπορείς να χαίρεσαι μιας και είπες για λεφτά πριν, σ’ απάλλαξε από 300 ευρώ. Μπράβο σου και αντί να ενώσεις την οικογένειά σου, την πετάς. Άντε λοιπόν και πάμε ό,τι θες. Μ’ αγάπησες πολύ; Χαχαχα, αυτά να τα λες για να τα πιστεύεις εσύ, τη βλέπω την αγάπη σου. Ασ’ το ρε, δε θέλω άλλη, χόρτασα αγάπη».
Η κατάθεση γιατρού που «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου -«Αφαίρεσε το ρινικό οξυγόνο από την Τζωρτζίνα»
Την ίδια ώρα, βεβαίως, γιατρός από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στην Πάτρα «φωτογραφίζει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως το άτομο που αφαίρεσε το ρινικό οξυγόνο από την Τζωρτζίνα!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, πρόκειται για τέσσερις κρίσιμες καταθέσεις γιατρών και μίας νοσηλεύτριας από το Καραμανδάνειο.

«Στις 11 Απριλίου του 2021 η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο και το απόγευμα εκείνης της ημέρας υπέστη την ανακοπή. Από τις περιγραφές της μητέρας. που καθόταν δίπλα στο κορίτσι και μιλούσε με μία φίλη της, ξαφνικά άρχισε να χτυπάει το οξύμετρο και να ακούει τον θόρυβο. Τότε η φίλη της τής είπε να πάει να βρει έναν γιατρό.

Όταν λοιπόν, πήγε να βρει τους γιατρούς, μία εκ των γιατρών δήλωσε: «Ήμασταν στο γραφείο και μας χτύπησε την πόρτα με έναν ράθυμο τρόπο. Μας είπε, ”σαν να ακούγεται το οξύμετρο”, ενώ μία άλλη που ήταν παρούσα στο περιστατικό ανέφερε: ”Μας είπε ότι σφυρίζει το οξύμετρο”».

Στη συνέχεια, η υπεύθυνη γιατρός και δύο συνάδελφοί της πήγαν στο δωμάτιο και, όπως κατέθεσαν, βρήκαν την Τζωρτζίνα ωχρή και με απώλεια ούρων, ενώ επίσης δεν ανταποκρινόταν, αλλά το καθοριστικό στοιχείο, σύμφωνα με το Mega, είναι πως η υπεύθυνη γιατρός ανέφερε στην κατάθεσή της ότι είδε την Τζωρτζίνα στη μέση του κρεβατιού, σε πλάγια θέση και χωρίς το ρινικό οξυγόνο, αν και η Ρούλα Πισπιρίγκου δήλωνε πως η Τζωρτζίνα είχε συνέχεια το ρινικό οξυγόνο.

Τότε, ρώτησε τη μητέρα τι συνέβη και το παιδί βρέθηκε σε αυτή τη θέση, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να αναφέρει πως η Τζωρτζίνα «έκανε ένα ξαφνικό τέντωμα προς τα πίσω», δηλαδή την ίδια περιγραφή που έδωσε η 33χρονη και για τον θάνατο της Μαλένας και για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *