Τελευταία Νέα

Ελευθέριος Σηφάκης – Ψήφισμα δημοτικού συμβουλίου Αγίου Βασιλείου για τον θάνατο του αντιδημάρχου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Βασιλείου στην αγγελία του θανάτου του Αντιδημάρχου Ελευθέριου Σηφάκη συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Βασιλείου στην αγγελία του θανάτου του Αντιδημάρχου Ελευθέριου Σηφάκη συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και έπειτα από πρόταση του Δημάρχου Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη εξέδωσε σχετικό ψήφισμα.

Ο Δήμαρχος κατά την εισήγηση του ανέφερε: «Είμαστε συντετριμμένοι από τον αδόκητο θάνατο του Αντιδημάρχου Λευτέρη Σηφάκη. Με βαθιά θλίψη και οδύνη αποχαιρετούμε τον φίλο και επί σειρά ετών πολύτιμο συνεργάτη.

Χάσαμε έναν άνθρωπο της διαρκούς προσφοράς, έναν άνθρωπο που συνέδεσε τ’ όνομα του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την οποία και υπηρέτησε με πάθος και συνέπεια επί σειρά ετών ως κοινοτάρχης της Κοινότητας Λαμπηνής αρχικά και ως Δημοτικός Σύμβουλος με σταθερή παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο του πρώην Δήμου Λάμπης και του Δήμου Αγίου Βασιλείου στην συνέχεια.

Ο Λευτέρης στάθηκε ακούραστος μαχητής της ζωής, σωστός οικογενειάρχης και επαγγελματίας, άνθρωπος προσηνής και ιδιαίτερα αγαπητός σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Προσωπικά, θέλω να εκφράσω την βαθιά μου οδύνη για τον θάνατο ενός σπουδαίου φίλου. Ο Λευτέρης, επί δεκαετίες, με τίμησε με την φιλία και την αγάπη του. Και αυτό ήταν αμοιβαίο. Η δε συνεργασία μας ήταν πάντα ανέφελη, αδιατάρακτη, στρατευμένη στα κοινά οράματα και τους κοινούς μας στόχους.

Από την πρώτη στιγμή της εκλογής μου ως Δημάρχου Λάμπης το 2002 ήταν σταθερός συνεργάτης με πλούσια εμπειρία ειδικά στα τεχνικά θέματα

Στην οικογένεια του, θέλω να εκφράσω τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια»

Υπενθυμίζεται πως ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Αγίου Βασιλείου, Λευτέρης Σηφάκης από τη Λαμπινή, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου το πρωί από παθολογικά αίτια.

Ο 69χρονος αντιδήμαρχος ήταν ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του δημάρχου Αγ. Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 18 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι στη Λαμπινή Αγίου Βασιλείου.

 

Αναλυτικά το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρει:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Βασιλείου σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα Δευτέρα 17/1/2022, με αφορμή τον αδόκητο θάνατο του Αντιδημάρχου και δημοτικού συμβούλου Ελευθέριου Σηφάκη και λαμβάνοντας υπόψη τη μακρά θητεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την προσωπικότητα, το ήθος και την προσφορά του,

Ψηφίζει ομόφωνα

Να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Να παρευρεθεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.

Να καταθέσει στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δήμου.

Να παραμείνουν κλειστές οι Δημοτικές Υπηρεσίες κατά την διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας σε ένδειξη πένθους.

Η κηδεία του εκλιπόντος να γίνει με δημοτική δαπάνη.

Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Να δημοσιευθεί παρόν ψήφισμα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τοπικό τύπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς