Τελευταία Νέα

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Ρεθυμνιώτης Διονύσης Σπανουδάκης δίπλα σε Πέγκυ Ζήνα και Γιώργο Θεοφάνους!

Όταν αγαπάς κάτι πολύ και το συνοδεύεις με αγάπη και ταλέντο, δεν γίνεται να μην πάει καλά αυτό! Τόσο απλά; Όχι, γιατί ο Διονύσης Σπανουδάκης από τα 15 του ξεκίνησε τις live εμφανίσεις του δίπλα στον ομώνυμο και πολυαγαπημένο παππού του, που είναι… παλιά καραβάνα στο λαϊκό τραγούδι.

Τα χρόνια πέρασαν, οι εποχές άλλαξαν και υπό τις νέες εξελίξεις, ο Διονύσης θέλησε να δοκιμάσει για λίγο την τύχη του σε μεγάλη… τηλεοπτική πίστα της Αθήνας. Δεν ήταν άλλη από την όμορφη εκπομπή του μεγάλου δημιουργού, Γιώργου Θεοφάνους που εντυπωσιάστηκε και έδωσε την ευκαιρία στον Διονύση να ξεδιπλώσει σε μεγαλύτερο κοινό το ταλέντο του. Η Πέγκυ Ζήνα με μεγαλείο ψυχής, σχεδόν δεν πήρε τα μάτια της από τα μάτια του Διονύση για να τον βοηθήσει να σταθεί επάξια στο δύσκολο ερμηνευτικά τραγούδι που απέδωσαν μαζί το “Σ’αγαπώ” του Γιώργου Θεοφάνους.

Το κοινό επαίνεσε και την λαϊκή αοιδό που διαχρονικά στέκεται δίπλα στους νέους καλλιτέχνες και αναγνώρισε το εύλογο άγχος του Διονύση που τα κατάφερε να σταθεί δίπλα στους δύο μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες που μας έχουν χαρίσει άπειρες συναισθηματικές στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Ο Ρεθυμνιώτης Διονύσης Σπανουδάκης ερμήνευσε και το αγαπημένο “Πως τολμάς”, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με θεατή να σχολιάζει ότι είναι εξαιρετικός ο Διονύσης Σπανουδάκης, φωνάρα, ένα νέο ταλαντούχο παιδί με το μέλλον του ελληνικού τραγουδιού να είναι λαμπρό!

Ο Διονύσης παίζει κιθάρα και αγαπάει το λαϊκό τραγούδι. Ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό κοινό της Ελλάδας, στο Ρέθυμνο πραγματοποιεί συχνά εμφανίσεις κι ευελπιστούμε τώρα να του δόθηκε ένα έναυσμα για να αγαπήσει περισσότερος κόσμος την φωνή του!

Μπράβο Διονύση και εις ανώτερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς