Τελευταία Νέα

Έκλεψαν βουλευτή με την μέθοδο του… λεκέ

Θύμα ληστείας έπεσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Απόστολος Αβδελάς.

Οι ληστές, που φαίνεται πως τον είχαν βάλει στο μάτι από νωρίς λόγω της τσάντας που κρατούσε, χρησιμοποίησαν την μέθοδο του λεκέ.

Πώς δρούν οι ληστές; Οπως συνέβη και με τον κ. Αβδελά, ο ένας από τους συνήθως δύο ληστές, πλησιάζει το θύμα του και του λέει πως έχει λερωθεί το σακάκι του. Στην περίπτωση του κ. Αβδελά, που εκείνη την ώρα προσπαθούσε να μπει στο ταξί που είχε σταματήσει, φαίνεται ότι του έριξαν κάποιο υγρό πάνω του, ώστε να αφήγηση να γίνει πιο πειστική.

Ενώ εκείνος προσπαθεί να απομακρύνει τον λεκέ και να σκουπιστεί, ο έτερος των ληστών πλησιάζει και αρπάζει την τσάντα που κρατάει το θύμα. Ετσι ακριβώς έγινε και με τον βουλευτή. Και φυσικά αμέσως εξαφανίζονται.

Το αξιοπερίεργο στην υπόθεση του αντιπροέδρου της Βουλής είναι ότι όλα έγιναν στη οδό Οθωνος, δηλαδή στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας και ενώ υπήρχαν πολλοί άνθρωποι γύρω του, κανείς δεν προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει. Οταν έφθασε η Αστυνομία ήταν ήδη αργά και απλά βοήθησε τον βουλευτή να πάει στο αεροδρόμιο για να μην χάσει και την πτήση του.

Δείτε επίσης!

Γιάννης Κεφαλογιάννης – Κατατίθεται η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το ΒΟΑΚ

Απάντηση του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη σε ερώτηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ …

Ιεράπετρα – Έκλεψαν κοσμήματα, αξίας 3.000 € – «Φύλλο και φτερό» έκαναν σπίτι

Μετά τις διαρρήξεις και τις κλοπές σε Άγιο Ιωάννη και Βαϊνιά Ιεράπετρας, οι συμμορίες χτύπησαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize