Τελευταία Νέα

Εκκενώθηκε τράπεζα μετά από τηλεφώνημα για βόμβα – Κατέβασαν και τους ενοίκους πολυκατοικιών

τηλεοπτικός σταθμός δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο ο οποίος ανέφερε ότι τοποθετήθηκε βόμβα σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στην Αριστοτέλους 6, κοντά στη Λ. Νίκης.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες και έχουν αποκλείσει τον χώρο, ενώ έχουν κληθεί και άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, για να ελέγξουν εάν υπάρχει ύποπτο αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εκκενωθεί πολυκατοικίες στο σημείο, ενώ κλειστές για τα οχήματα παραμένουν η Λ. Νίκης και η οδός Μητροπόλεως.

Σημειωτέον ότι σε ανάλογες περιπτώσεις την απόφαση για εκκένωση ή όχι του χώρου αναλαμβάνει ο Διευθυντής Ασφαλείας έπειτα από εισήγηση του επικεφαλής του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, ο διευθυντής Ασφαλείας κ. Ν. Ζησιμόπουλος βρισκόταν σε σύσκεψη την ώρα του απειλητικού τηλεφωνήματος και έτσι την υπόθεση διαχειρίζονται οι υφιστάμενοι του.

Φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα που προειδοποιούσε για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε υποκατάστημα τράπεζας στην Πλατεία Αριστοτέλους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών ερεύνησαν τους χώρους χωρίς να εντοπίσουν κάτι ύποπτο.
Η κατάσταση ως προς την κυκλοφοριακή συμφόρηση που προκλήθηκε λόγω αποκλεισμού κεντρικών οδών της Θεσσαλονίκης (της οδού Μητροπόλεως και της Λεωφόρου Νίκης) σταδιακά εξομαλύνεται.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το τηλεφώνημα που έγινε σε τηλεοπτικό σταθμό της Αθήνας για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού, η Αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση του υποκαταστήματος της τράπεζας, αλλά και γειτονικής οικοδομής και καταστημάτων.

Δείτε επίσης!

Μικρή Μαρκέλλα – “Δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει” – Τι συνέβη τα δύο 24ωρα που είχε εξαφανιστεί;

Μυστήριο παραμένει το τι ακριβώς συνέβη κατά τα, περίπου, δύο 24ωρα που ήταν εξαφανισμένη η …

Εντοπίστηκε σώα η 10χρονη Μαρκέλλα!

Αίσιο τέλος για τη 10χρονη Μαρκέλλα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το μεσημέρι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize