Τελευταία Νέα

Ευφάνταστοι στολισμοί σε 3 σημεία του Ρεθύμνου λίγο πριν μάς αφήσουν οι γιορτές! – Φωτάκια, στολίδια και… cd πάνω στα δέντρα

Φανταστικά δέντρα στολισμένα για την περίοδο των εορτών που πέρασε, στολίζουν ακόμη τους δρόμους του Ρεθύμνου. Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πέρασαν, όμως η παράδοση αναφέρει ότι τα δέντρα ξεστολίζονται μετά από την ημέρα των Φώτων. Όπως και να έχει θα ήταν άδικο να μην προβληθούν οι υπέροχες ιδέες ιδιοκτητών διαφόρων επιχειρήσεων καθώς και του ΚΑΠΗ στην οδό Μοάτσου που αποφάσισαν φέτος να στολίσουν τα δέντρα που βρίσκονταν έξω από τα καταστήματά ή τον αύλειο χώρο τους.

Ευφάνταστη διακόσμηση για κάθε δέντρο είναι η νότα χαράς που κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητα. Στην οδό Δημοκρατίας κάποια καταστήματα αποφάσισαν για τις γιορτές να στολίσουν τα δέντρα που βρίσκονταν έξω από τα καταστήματά τους με λαμπιόνια. Έτσι τα φώτα άναβαν κάθε βράδυ και καθ’ αυτό τον τρόπο μέχρι σήμερα δημιουργείται ακόμη μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Στην οδό Ζυμβρακάκη τα μικρά δέντρα που υπάρχουν στη σειρά κατά μήκους του πεζοδρομίου στολίστηκαν από ιδιοκτήτες κάποιων επιχειρήσεων με στολίδια και γιρλάντες και έγιναν πολύχρωμα.

Στην γωνία των οδών Μοάτσου και Δασκαλάκη, βρίσκεται το νέο κεντρικό ΚΑΠΗ του Ρεθύμνου με έναν υπέροχο αύλειο χώρο και με ένα και μοναδικό δέντρο. Το συγκεκριμένο δέντρο στολίστηκε με φωτάκια και cd, μια ιδέα ξεχωριστή και το αποτέλεσμα υπέροχο!

Κάποιοι έβαλαν τα δυνατά τους και βγήκε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα που ζωντάνεψε την εκάστοτε περιοχή ακόμα περισσότερο για αυτές τις ημέρες χαράς λίγο πριν υποδεχτούμε το νέο έτος.

Και του χρόνου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς