Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας στο Ρέθυμνο – Δείτε πανό και ακούστε συνθήματα ενάντια στη νέα λιτότητα

Με δύο απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας απάντησαν στην ψήφιση του νομοσχεδίου με τα νέα μέτρα, οι εργαζόμενοι στο Ρέθυμνο. Στο εργατικό κέντρο Ρεθύμνου συγκεντρώθηκαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενώ στο δημαρχείο Ρεθύμνου συγκεντρώθηκαν μέλη του ΠΑΜΕ.

Είναι 153 και είμαστε 3 εκατομμύρια, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Ρεθύμνου, Γιώργος Λιολάκης, καλώντας τους εργαζομένους να συσπειρωθούν για να μπει ένας πάτος στο βαρέλι της οικονομικής εξαθλίωσης.

Ο πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος Ρεθύμνου της ΑΔΕΔΥ, Γιώργος Τρούλης, κάλεσε σε αντίσταση ενάντια στα νέα νομοθετήματα που προσθέτουν περαιτέρω βάσανα και βάρη στους εργαζομένους.

Τους εργαζόμενους στήριξαν και οι συνταξιούχοι του Ρεθύμνου με τον πρόεδρο της ένωσης συνταξιούχων ΙΚΑ Ρεθύμνου, Λευτέρη Κοτσαρίδη να διατρανώνει τη στήριξη των υπερήφανων γηρατειών στις νεότερες γενιές.

Το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε την πρώτη πορεία διαμαρτυρίας σήμερα καλώντας σε κανένα συμβιβασμός με τη νέα συμφωνία – ληστεία, το 4ο μνημόνιο, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας και οι ΓΣΕΕ  ΑΔΕΔΥ.

Την απεργία στήριξαν η ΟΕΒΕ Ρεθύμνου και ο ιατρικός σύλλογος,  τα σώματα ασφαλείας έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους, ενώ από τα καθήκοντά τους απέχουν σήμερα και αύριο οι δικηγόροι του Ρεθύμνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς