Δραστήριο, διαφορετικό, δυναμικό και με εναλλακτική σκέψη ολοκληρώθηκε το 29ο Κυνήγι του Θησαυρού στο Ρέθυμνο!

Δραστήριο, παιχνιδιάρικο με αρκετό τρέξιμο το φετινό κυνήγι του θησαυρού, χωρίς ιδιαίτερη αναζήτηση στις εγκυκλοπαίδειες, αλλά με πολύ σκέψη για τη λύση των γρίφων. Αυτά δείχνουν να αντιπροσωπεύουν τις «Ιστορίες περι@πής» στο 29ο Κυνήγι του Θυσαυρού Ρεθύμνου που διοργάνωσαν οι «Γαλάτες», περσινή νικητήρια ομάδα του κυνηγιού. 

Δυναμικό Σαββατοκύριακο με 44 ομάδες που έδωσαν όλη τους την ενέργεια για να καταφέρουν να φτάσουν στο θησαυρό. Το παιχνίδι είχε ξεκινήσει εδώ και τρεις εβδομάδες με το διαδικτυακό κυνήγι μέχρι που κορυφώθηκε η αγωνία των κυνηγών το τελευταίο διήμερο. Η νικητήρια ομάδα τελικά “Έκατσ’ η κουτσή κατσίκα” που με χαρά θα διοργανώσει με τη σειρά της το επόμενο και… επετειακό, 30ο Κυνήγι Θησαυρού!

Όσο για τις εντυπώσεις των συμμετεχόντων στο παιχνίδι: “Είναι πιο ζουζουνιάρικο το παιχνίδι φέτος, δεν χρειάζεται να ανατρέχουμε στα βιβλία, αλλά να σκεφτόμαστε για να λύσουμε τις μεταφορικές έννοιες που μας δίδονται από τους διοργανωτές”, αναφέρουν η ομάδα “Παίξε – Γέλασε”, που δηλώνουν ότι αντιπροσωπεύουν πλήρως το όνομα τους και απολαμβάνουν το παιχνίδι με πολύ γέλιο και παιχνίδισμα”.

Από την άλλη, συναντήσαμε “Κάτι κουρασμένα παλικάρια” που ομολογουμένως εντυπωσιάστηκαν με την έναρξη του παιχνιδιού, αφού όπως μας εξηγούν: “Η κάθε ομάδα έθαψε πριν ένα διάστημα το δικό της θησαυρό, ένα κουτί που είχε ένα κομμάτι που την αντιπροσωπεύει και στην έναρξη το ξέθαψαν και το τοποθέτησαν ως παζλ στο δημαρχείο Ρεθύμνου, σχηματίζοντας στο τέλος μια εικόνα”.

Αρκετές καινούργιες ιδέες προστέθηκαν στο φετινό παιχνίδι με τους “Γαλάτες” διοργανωτές, όπως ήταν το Κυνήγι Θησαυρού του ΚΑΠΗ που φάνηκε οι ηλικιωμένοι να το απολαμβάνουν αρκετά. Όπως αναφέρουν οι “Γαλάτες”:  “Η εξέλιξη του παιχνιδιού είναι αρκετά ευχάριστη για όλους, σε άλλους αρέσει περισσότερο, σε άλλους λιγότερο, εμείς το έχουμε απολαύσει αρκετά και πιστεύουμε ότι η συμμετοχή των ΚΑΠΗ θα συνεχιστεί και τις επόμενες χρονιές, αφού έγινε πλέον η αρχή!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize