Τελευταία Νέα

Δωδεκάνησα, Κρήτη και Μακεδονία συναντήθηκαν στην κατάμεστη πλατεία Μικρασιατών στο Ρέθυμνο

Αθρόα ήταν η προσέλευση στα “Πολιτιστικά Βαρδινογιάννεια 2018”, στο Ρέθυμνο, τις εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες στη μνήμη του Παύλου Βαρδινογιάννη Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης που φέτος συμπληρώνει 45 χρόνια λειτουργίας, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για τον επόμενο χρόνο στο Ηράκλειο.

Στην κατάμεστη πλατεία Μικρασιατών στην καρδιά της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου φιλοξενήθηκαν φέτος τα πολιτιστικά Βαρδινογιάννεια, αφιερωμένα στην μνήμη του αείμνηστου πολιτικού και ανθρωπιστή, Παύλου Βαρδινογιάννη. Ο όμιλος βρακοφόρων της Κρήτης και παραδοσιακοί σύλλογοι από την Μακεδονία και τα Δωδεκάνησα, διασκέδασαν το κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχε στην πλατεία και κιόσκι του συλλόγου όραμα ελπίδας όπου οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών, ενώ έγιναν και εγγραφές δοτών.

Το κοινό κατενθουσιάστηκε από την εκδήλωση, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 10 Αυγούστου 2019 στο κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης στο Ηράκλειο.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Κοινωνικό φροντιστήριο στο 3ο Γυμνάσιο

Ξεκινά την 1η Οκτωβρίου η ενισχυτική διδασκαλία για μαθητές Α’ και Β’ λυκείου του δήμου …

Ρέθυμνο – Σημαντική ενημέρωση στους πλοιοκτήτες επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών

Το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, ενημερώνει στους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize