Διαρροή Μαξίμου για τον διάλογο Αλέξη Τσίπρα – Κυριάκου Μητσοτάκη περί ΠΓΔΜ

Έχω ευθύνη απέναντι στη χώρα, φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνάντηση που είχε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη προ ημερών στο Μαξίμου για το ζήτημα της ΠΓΔΜ, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη κυβερνητική πηγή την οποία επικαλείται το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στην ένσταση που, κατά πληροφορίες, έθεσε στον Πρωθυπουργό ο κ. Μητσοτάκης, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ανέσυρε το ονοματολογικό με μικροπολιτικούς σκοπούς, αποσκοπώντας στη διάσπαση της Ν.Δ., ο κ. Τσίπρας τον διαβεβαίωσε ότι δεν πήρε τη σχετική πρωτοβουλία επίλυσης του ζητήματος, ούτε για να διχάσει ούτε για να ενώσει κανέναν άλλο πολιτικό σχηματισμό.

Επιπλέον φέρεται να αντέτεινε ότι, όσο κάθεται εκείνος στην καρέκλα του Πρωθυπουργού, έχει ευθύνη απέναντι στη χώρα και στην ιστορία της.

Ταυτοχρόνως, ο κ. Τσίπρας κατέδειξε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΜΠΕ, τη στόχευση, δική του και της κυβέρνησης, αναφορικά με τις σχέσεις με την ΠΓΔΜ, λέγοντας ότι «όσο περνάει από το χέρι μου, θα το λύσω».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize