Τελευταία Νέα

Διαμάχη για τις ΑΠΕ και το Φαράγγι του Κοτσυφού στο Ρέθυμνο!

Δεν υπάρχει κανείς ενημερωμένος  άνθρωπος που να πιστεύει ότι η εγκατάσταση ανεμογεννητριών  θα προσφέρει ανάπτυξη στην περιοχή κ. Κλάδο. Το παραμύθι της ανάπτυξης το έχουμε ακούσει τα προηγούμενα χρόνια και από άλλους «ειδικότερους» από σας. Αφού λοιπόν   όλα τα προηγούμενα χρόνια εμείς οι κάτοικοι της περιοχής μας ενημερωθήκαμε σωστά,   δηλώνουμε  ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, μια περιοχή η οποία βασίζει την οικονομική της ανάπτυξη στο τουρισμό και στον πρωτογενή τομέα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΛΑΔΟ

Ξαφνικά  έρχεστε ως νέος  …Καποδίστριας να μας πείτε ότι η ανάπτυξη θα έρθει μέσω του έργου  που έχετε αναλάβει να εκτελέσετε, καταστρέφοντας το τουριστικό προϊόν και τον πρωτογενή τομέα, όταν σε όλο τον κόσμο έχει γιγαντωθεί το κίνημα κατά των ανεμογεννητριών διότι το όλο εγχείρημα είναι μια μεγάλη καλοστημένη απάτη, κερδοφόρα μόνο για τους εργολάβους «επενδυτές»

Εάν λοιπόν κόπτεστε τόσο πολύ για την ανάπτυξη του «παντέρμου» όπως λέτε (εσείς και ο Πρεβελάκης) Ρεθέμνου  πάρτε την άδεια και βάλτε τις ανεμογεννήτριες  στον Μυλοπόταμο, άλλωστε και αυτή η περιοχή στο νομό Ρεθύμνης ανήκει….

Αλήθεια κύριε Κλάδο  δεν σας έχει ενημερώσει κανείς ότι  η Ελλάδα θα παραπεμφθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, διότι επιτρέπει την τοποθέτηση ανεμογεννητριών σε περιοχές ΝΑΤΟΥΡΑ, όπως  θέλετε και εσείς να κάνετε στην περιοχή μας και συγκεκριμένα πάνω στο φαράγγι του Κοτσυφού, πάνω από τον Πλακιά σε μια προστατευόμενη περιοχή ενταγμένη στο δίκτυο  ΝΑΤURA   2000.

Εμείς ζούμε τα προβλήματα αυτού του τόπου και τον πονούμε  και δεν θα σας επιτρέψουμε να τον αλλοιώσετε και να τον καταστρέψετε στο όνομα  των όποιων οικονομικών σας κερδών. Στην συνάντηση που έγινε στο Σελλια θα έπρεπε να το είχατε καταλάβει.

Επίσης επικαλείστε εισαγγελείς, δημάρχους, μητροπολίτες, ακόμα και τον δικηγορικό σύλλογο, ως συνοδοιπόρους στην προσπάθεια της οικονομικής σας (ΚΑΙ ΜΟΝΟ) ανάπτυξης.

Επικοινωνήσαμε με τους περισσότερους … ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σας επιβεβαιώνει… Κάποιοι μάλιστα, όπως ο Δήμος Αγίου Βασιλείου και ο σύλλογος ξενοδόχων,  ήδη σας απάντησαν   και σας διαψεύδουνμέσω του τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού.  Αναμένονται και οι υπόλοιποι.

Αλήθεια εσείς έχετε κάποιο επίσημο έγγραφο των υποτιθέμενων υποστηρικτικών σας;

Βέβαια  δεν ήρθαμε σε επικοινωνία με τον Εισαγγελέα ούτε την Αστυνομία για να τους ρωτήσουμε αν όντως συμφωνούν μαζί σας, όπως διατείνεστε.

Τέλος ξαναλέμε δημόσια ότι την καρδιά αυτής της περιοχής δεν θα την πληγώσετε, ούτε θα επιτρέψουμε να την καταστρέψετε   και να   την υποβαθμίσετε.  Δεν διαπραγματευόμαστε  το μέλλον των παιδιών μας, εμείς ζούμε εδώ  εμείς φροντίσαμε για ανάπτυξη αυτού του τόπου.-

Οσο για το γεγονός ότι αυτάρεσκα  θεωρείτε τον εαυτό σας ως  είδος νέου  Καποδίστρια  ένα έχουμε να πούμε, ..και η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες, όπως είπε ένας σοφός γέρος .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς