Τελευταία Νέα

Δεν ξεχνούν τον Νίκο Σκεπετζή – Ομαδική εικαστική έκθεση από καλλιτέχνες που κατάγονται από το Ρέθυμνο ή ζουν σ’ αυτό

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ρεθύμνης και στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ τέχνης, Νίκος Σκεπετζής θα πραγματοποιηθεί στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ομαδική εικαστική έκθεση Σύγχρονης Τέχνης με τίτλο: Ανθρωπογεωγραφία της ατομικής μνήμης και επιμέλεια της Χρυσούλα Σκεπετζή, από καλλιτέχνες που κατάγονται από το Ρέθυμνο ή ζουν σ’ αυτό.

Καλλιτέχνες διαφορετικής γενιάς και βιωματικών εμπειριών που όμως ανασύρουν από το σώμα της μνήμης επαναλαμβανόμενα θέματα και σιωπές, τα οποία δίνουν νόημα στη ζωή μας και συγκροτούν την ταυτότητά μας.

Εγκαίνια Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου- ώρα 20.00

Διάρκεια: 6 – 16 Σεπτεμβρίου – ώρες λειτουργίας : 18.00-22.00

Συμμετέχουν:

Άντι Αντβάι, Κων/νος Ανδρώνης, Αλέξανδρος Βούτσας, Κατερίνα Γιαβρίδη, Αναστασία Γιοβανόγλου, Στέλλα Δρυγιαννάκη, Σταύρος Κακλιδάκης, Φαίδωνας Καλλιτσουνάκης, Στέλιος Καλογεράκης, Κων/νος Καλφούντζος , Γιώργης Καπελώνης, Κάλλη Καραδάκη, Μανώλης Καραταράκης, Πέννυ Κορρέ, Καλλιόπη Κουκλινού, Στέλλα Κουκουλάκη, Μαρίνα Μαραβελάκη, Λαμπρινή Μποβιάτσου, Χρύσα Παπαδάκη, Χρυσούλα Σκεπετζή, Μαρία Τσουκνάκη, Γιάννης Στεφανάκις, Βασιλική Χαρατσή.

Στο χώρο της έκθεσης την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου ώρα 20,00 θα πραγματοποιηθεί επίσης συναυλία με τίτλο Της μνήμης τα γραμμένα όπου θα παίζουν και θα τραγουδούν: η Ελένη Δραμιτινού και η Τίνα Τσιμπίδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς